Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-03, 11:16   #1993
tabinga
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9

Ayu, Emilciu, Maro bardzo Wam dziękuję za odpowiedź na moje pytanie o deserki. Bardzo dużo zyskuję dzięki temu forum. Kofane bardzo podoba mi się pomysł-maj-zaczynamy dbać o siebie i już nigdy nie kończymy. Nie ćwiczę narazie-w środę mam kolejny zabieg manualny na kręgosłup i wtedy porozmawiam co mogę ćwiczyć. Moja dawka ruchu-spacer,normalne czynności w domku. Narazie chudnę więc wystarcza. Szkoda mi bo nie moge ze względu na kręgosłup pogonić na siłownię ale prowadzę zajęcia tańca więc mam dodatkowy ruch 2 razy w tygodniu. Od nastepnego tygodnia powracam do chodzenia z kijkami-rzeźbi to sylwetkę i nie obciąża mojego kręgosłupa. Jak widzicie dla mnie schudnąć to nie tylko kwestia estetycznych doznań ale zdrowego kręgosłupa dlatego tak skrupulatnie wielokrotnie i wciąż na nowo czytam te 3 książki i pytam Was na forum o różne rzeczy. Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie które tu dostaję. Niech spotyka Was dobro za to,że tyle umiecie innym dać.
tabinga jest offline Zgłoś do moderatora