Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-03, 11:32   #2010
Taste
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Cytat:
Napisane przez xxxwitchyouxxx Pokaż wiadomość
Moim zdaniem:
Perceive (przez wiele lat mój ulubiony zapach Dużo klientek go zamawia)
Little black dress i white dress Również cieszą się dużym powodzeniem u klientek.
Incandessence-podoba mi się
Pur Blanca-nie przepadam za tym zapachem...ale kilka klientek zamawia regularnie
Aromadisiac-nie podoba mi się

Jak wam "idzie" zbieranie zamówień z kat 07??
U mnie miłe zaskoczenieJuż mam zamówienie na 410zł,a jeszcze nie dostałam od wszystkich klientek.
Z kolorówki na razie mam na niecałe 87zł więc załapię się na torbę ZEBRA
Dla siebie wezmę:
zestaw za 14,90zł ze s.5
Incandessence (korzystna cena)
planuje coś kupić dla mojej stałej klientki,która zaszalała w tym katalogu...zastanawiam się nad płynem do kąpieli 1000ml lub zestawem tusz+błyszczyk+kosmetyczk a s.5 Jak myślicie co będzie lepsze??
Ja mam zamówienie na 50zł Raczej więcej już nie będzie. Będę musiała wziąć dla siebie za 100zł, a wcale nie miałam zamiaru brać aż tyle, bo na odwyku kosmetycznym jestem.

No i na Zebrę się nie załapię, ale wcale nie rozpaczam, bo jak dla mnie to na torbę weekendową to ona jest za mała.

Co do Twojego pytania, to według mnie lepszym upominkiem byłby zestaw.

Jak widać każda kobieta lubi inny zapach, więc na pytanie : "Który jest najładniejszy"? po prostu nie da się odpowiedzieć. Większość z wymienionych wód są klasykami, które odpowiadają klientkom, ale ich wybór zależy od indywidualnego gustu. Zresztą na każdej osobie zapach pachnie inaczej.

Jak dla mnie Percieve, Incadesence, Celebre są ładne, Celebre mam na półce, ale jak dla mnie wody z Avonu są po prostu mdłe. Nie mają tego czegoś co mi odpowiada, takiej zwariowanej nutki świeżości.

12.05.2007

Odwyk kosmetyczny, wielkie oszczędzanie
.

Pora schudnąć.

Edytowane przez Taste
Czas edycji: 2010-05-03 o 11:34
Taste jest offline Zgłoś do moderatora