Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-03, 12:53   #2018
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9

Cytat:
Napisane przez tabinga Pokaż wiadomość
Ayu, Emilciu, Maro bardzo Wam dziękuję za odpowiedź na moje pytanie o deserki. Bardzo dużo zyskuję dzięki temu forum. Kofane bardzo podoba mi się pomysł-maj-zaczynamy dbać o siebie i już nigdy nie kończymy. Nie ćwiczę narazie-w środę mam kolejny zabieg manualny na kręgosłup i wtedy porozmawiam co mogę ćwiczyć. Moja dawka ruchu-spacer,normalne czynności w domku. Narazie chudnę więc wystarcza. Szkoda mi bo nie moge ze względu na kręgosłup pogonić na siłownię ale prowadzę zajęcia tańca więc mam dodatkowy ruch 2 razy w tygodniu. Od nastepnego tygodnia powracam do chodzenia z kijkami-rzeźbi to sylwetkę i nie obciąża mojego kręgosłupa. Jak widzicie dla mnie schudnąć to nie tylko kwestia estetycznych doznań ale zdrowego kręgosłupa dlatego tak skrupulatnie wielokrotnie i wciąż na nowo czytam te 3 książki i pytam Was na forum o różne rzeczy. Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie które tu dostaję. Niech spotyka Was dobro za to,że tyle umiecie innym dać.
Więcej takich postów więcej! To moim zdaniem jest super podejście do odchudzania, tak trzymaj
Cytat:
Napisane przez Pink_Pixie Pokaż wiadomość
witam wszystkie zafascynowane Dukanem
mi nie udaje się tak ściśle trzymać diety jak Wam- wczoraj zostałam zmuszona do zjedzenia bułki z kurczakiem i pomidorem...mam nadzieję,że tragedii na wadze po tym nie będzie

mam do was pytanko,otóż jakie jogurty jecie i polecacie?bo ja do tej pory kupowałam jogurt Sokólski 0% -byłam przekonana,że cukru też nie ma,bo coś mi się ubzdurało,że jogurt naturalny go nie zawiera.
A dzisiaj patrzę na opakowanie a tam w składzie cukier!!!!!jakby nie mogliby go sobie go darować,a nie wszędzie wpychają ten cukier.
Nie pozostaje nic innego jak przed zakupem czegokolwiek najpierw przestudiować dokładnie etykietę
Zmuszona? Przez kogo? Ja się nauczyłam, że jak będę komuś, kto we mnie wmusza, grzecznie, ale stanowczo odmawiać choćby i pół dnia, to ta osoba w końcu ustąpi. W taich momentach wolę być egoistką i pomyśleć, że większą krzywdę zrobię sobie, jeśli zjem coś zakazanego, niż tej osobie, która przez chwilę być może poczuje się rozczarowana, ale potem nawet nie będzie tego pamiętała. W przeciwieństwie do wagi

A z jogurtów polecam JogoVita 1% i Naturalny Zott. Pierwszy ma lepsze parametry, ale ten drugi jest bardziej dostępny

Cytat:
Napisane przez Domika7 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Jestem tu kompletnie nowa a postanowiłam się dołączyć do was dziś tj. w 7 dniu fazy uderzeniowej. Ważę baardzo dużo, bo aż 106,4 kg, przez I fazę udało mi się stracić 1,5 kg. Wiem, że to niezbyt ale tego się spodziewałam... Jak zwykle mam pod górkę Książkę mam i przeglądnęłam ją dość dokładnie, korzystam z przepisów z forum. Dlaczego u mnie tak mało leci??? Macie może jakiś pomysł? Pozdrawiam Domika7
Może zrobiłaś za długą uderzeniówkę? W pierwszym poście tego wątku jest link do testu, zrób go i zobacz ile miała trwać. I jesli robisz dłuższą niż wskazana w teście, szybciutko na 2 fazę wskocz. Organizm mógł przejść w tryb głodówkowy i spowolnił się metabolizm.