NIEAKTUALNY, zapraszam do nowego 

link https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post19974616
Hej 

Zasady jak u wszystkich
1.Proszę o przemyślane wymianki.Nie odmieniam się.
2.Preferuje większe wymiany.
3.Wysyłam poleconym ekonomicznym lub priorytetem- do ustalenia, rzeczy wyprane - i tego samego oczekuję od Ciebie.
4.Osoby z mniejszą liczbą przekupek wysyłają jako pierwsze, gdy paczka do mnie dojdzie dopiero wysyłam swoją. W przypadku wymiany z osobą o większej ilości przekupek, oczywiście wysyłam jako pierwsza.
5.Nie przyjmuję rezygnacji gdy już ustalimy co wymieniamy i podamy adresy.
6.Lubię konkretne osoby, które nie odmyślają się - jeśli podoba Ci się coś u mnie i mi u Ciebie- to po prostu wymieńmy się
7.Rzeczy nowe, lub ubrane raz wolałabym wymieniać za nowe/ubrane raz lub coś z wish listy.
Szukam rzeczy w rozmiarach xxs, xs
MOJA WISH
- rurki (np. czarnych, szarych)
-marmurki jeansowe
-jeansowej katanki z krótkim rękawem lub 3/4
-kamizelki rozpinane ale rozmiar tylko 32 lub 34
-spódniczki krótkiej bandażowej
-sukienka bandażowa najlepiej czarna i krótka
-butyyy sandałki, klapeczki na obcasie, czółenka, botki
-szpilki nude.. mm
-body, nowe
-sweterki panterkowe atmo, najlepiej szare lub w inne motywy zwierzęce
-krótkie czarne spodenki, eleganckie. nie sportowe,
-ciekawe spódniczki krótkie, np. w kwiaty, najlepiej z podwyższanym stanem, chętnie falbankowe
-jakieś ciekawe legginsy lub nowe rajstopki-> np. panterkowe, w serduszka, kropeczki
-ubranka w kolorze pudrowym lub miętowym
-ciekawe chustki, różne wzory
- czarna torebka -- już mam
-innych rzeczy też szukam!
RZECZY DO WYMIANY:
*Śliczna sukienka wieczorowa ORSAY czarno-srebrna z bufkami rozm S - nie wiem czy chcę oddać, ale kuście - tylko za coś super
, miałam ją tylko na jednym weselu - praktycznie jak NOWA - nie ma, wycofuję z wymianki
wymiary:
od pachy do pachy: 38 cm
w talii: 32 cm
długość mierzona od pachy: 71 cm
*
PASIAK
Tunika bardzo fajna, wygodna SELF ESTEEM (z Elite) na metce jest S, ale jak dla mnie jest niestety za duża, oceniam jak na M, ma wiązanie z tyłu, miałam ją raz na sobie , więc praktycznie NOWA. Będę wybredna
*Gorsetowa bluzka z koronką H&M , z kokardkami i regulowanymi ramiączkami , rozmiar 34 (dość malutkie 34)
Wymiary:
od pachy do pachy: 33 cm
długość 38,5 cm
*Bluzeczka MORGAN opadająca na jedno ramię , wycięta metka z rozmiarem, oceniam na S/M
*sukienka ZARA r, 36 , na zamek z boku ,ma małe rozdarcie przy zamku, można zszyć i będzie cacy - oddam za coś super
*koturny z wymianki , rozmiar 38 - podobno były raz noszone, ja nie nosiłam. Zdjęcia zapożyczone . Tylko za inne buty, lub parę rzeczy.