Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Szybka,wiosenna wymianka->firmówki XS-M
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-03, 18:02   #11
Aneth:)
Wtajemniczenie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Szybka,wiosenna wymianka->firmówki XS-M

*koszulka CROPP rozm M, zniszczyłam żelazkiem - czerwone plamki- przybliżenie, więc oddam za coś drobnego,
najchętniej chustę, jakieś kolczyki lub bransoletkę lub naszyjnik, jakieś dodatki

*
Top na jedno ramię, nie ma metki, oceniam na XS-S, cały brokatowy, sypie się ten brokat, takie bluzeczki imprezowe zawsze są w modzie

*bluzeczka brokatowa ORSAY rozm M, nie nosiłam,NOWA ale nie ma papierowej metki

*bluzeczka wieczorowa ORSAY, rozm XS, bardzo sypie się brokat, bo w niej nie chodziłam- NOWA, ale bez metki

*strój kąpielowy niebieski rozm 36 - lekko odgięte miseczki, przez to , ze strój długo leżał w szafie i w paru miejscach lekko zaciągnięte nitki bo strój jest ze specyficznego materiału, ale na nic to nie wpływa bo nitki zaciągnięte są raczej od wewnątrz - oczywiście dla zainteresowanych dodatkowe zdjęcia - a stój ogólnie oddam za coś drobnego- najchętniej chustę, jakieś kolczyki lub bransoletkę lub naszyjnik, jakieś dodatki

*staniczek 32/70 nie nosiłam- NOWY, mam ramiączka (odpinane)-nie ma

*stanik cielisty SCHIESSER 70A

*śliczny koronkowy stanik z fiszbinami 70B ale dobry na 70 A - oddam za coś drobnego
najchętniej chustę, jakieś kolczyki lub bransoletkę lub naszyjnik, jakieś dodatki

Edytowane przez Aneth:)
Czas edycji: 2010-06-06 o 10:56
Aneth:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując