Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-03, 20:05   #2148
grupies
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9

Cytat:
Napisane przez rebushnik Pokaż wiadomość
witam wszystkich dukających
podczytuję Was już od końca 8 wątku, przebrnęłam przez wszystkie posty tego wątku i postanowiłam się odezwać
zamierzam schudnąć ok 8 kg, stosowałam różne diety i uznałam że ta jest dla mnie najlepsza
uwielbiam rybki,jajka,kurczaka i warzywa, soli i cukru praktycznie nie używam, piję dużo wody i ćwiczę więc mam nadzieję że wytrwam na tej diecie i będą efekty
książkę już ściągnęłam, jestem w trakcie czytania, zamówiłam wagę na allegro, jutro idę po patelnię teflonową (ta w domu już stara), pościągałam interesujące mnie przepisy i powoli się do niej nastawiam.
Od tyg codziennie rano jem otręby z jogurtem (kupiłam w Almie i Piotrze i Pawle). Dietkę chcę rozpocząć od 13 maja, chciałabym już teraz ale na 3 dni wyjeżdzam i nie chcę zaprzepaścić efektów, bo raczej będę grzeszyć ( a nie mam możliwości zabrania swojego jedzenia)
Tak więc pozdrawiam Was i czytam dalej.

Gratulacje przygotowania trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez koki1980 Pokaż wiadomość
witam wszystkich serdecznie, sledzę od niedawna forum i zdecydowałam sie wraz zmężem przejsc na diete dukana, obecnie jestem po prztrwanej diecie kopenhaskiej jakies 7 kilo mniej wtedy, ale ja strasznie lubie gotowac no i jesc, no i znowu przytyłam spowrotem tyle samo, kilka razy probowałam wrocic do kopenhaskiej ale juz nie dało rady, mam teraz nadzieje ze przy Waszym wsparciu dam rade bo chce zrzucic jakies 8kilo jest 65kg a chce 58 około.

chciałam rowniez zapytac o co chodzi z tymi częściami, i czy zeby przetrwac ta diete musze miec ksiazke? i skad moge wziasc konkretne przepisy do 1fazy, bo jak cos mam na papierze według konkretnego spisu to sie kurczowo tego trzymam
pozdrawiam cieplutko prosze o rady
KSIAŻKA JEST NIEZBĘDNA, przeczytaj pierwszy post tam są linki do książki.

Na pierwszej fazie to nie ma eksperymentów kulinarnych: jaja na twardo, miękko, z patelni itd. mięso pieczone, gotowane, tatar, rybki pieczone, gotownae duszone itd.