Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-03, 21:43   #2190
tabinga
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9

Koleżanko od jutrzejszej matury-trzymam kciuki i mówiłam ja już wiem,że ją zdasz. Dominiko ja na diecie kilka dni temu miałam wysypkę-rozmawiałam przy okazji z lekarzem o diecie. Picie wody regularne to podstawa,nawet jak przegniesz jeden dzień z piciem może to sie na zdrowiu odbić. Dukan mówiąc o diecie mówi też o wadze. To,że schudłaś tylko tyle nie da sie na podstawie wpisu ocenić dlaczego. Trzeba by zanalizować cały jadłospis. Jest coś takiego jak waga możliwa do utrzymania. Dziewczyny chudną więcej niż wychodzi z testu Dukana ale dopiero po jakimś czasie od zakończenia diety jeśli ktoś przestrzega zaleceń widac jaką wagę może utrzymać. Zdrowie to numer jeden,rozsądek numer dwa,skrupulatnie zasady to trzy. Dominiko uważaj na siebie.
Grzesznice moje Kochane mam swój sposób na grzech-lubię grzeszyć hi hi-otóz są w diecie takie rzeczy dozwolone jak łosoś,makrela ale jedno słone jak diabli a drugie tłuste-oba uwielbiam. Jak mi sie chce grzechu to jedno sobie serwuję.
Kochane początkujące witam Was wszystkie cieplutko. Co do dywagacji i sporów-zasady tej diety są jasne i albo ktoś traktuje ją jako swój przystanek radości albo nie wytrwa. Pierwsze moje posty-byłam zagubiona-dziewczyny pomogły.Teraz po kilkakrotnym czytaniu książki wiem już-wszystkie zasady są bezdyskusyjne. Odchudzanie to trzeba zacząć od wizualizacji siebie szczupłej,cieszyć się czym się da a nie traktować jak tragedie bo dieta narzuca ograniczenia. Bardzo ważny jest komunikat emocjonalny-to ląduje w naszej podświadomości. Bez dobrych emocji dieta się nie uda. Mamy być szczęśliwe bo to zdrowie gwarantuje a waga to tez ważna ale stoi dalej niż szczęśliwy umysł. Buziaki Kochane moje
tabinga jest offline Zgłoś do moderatora