Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wspołne wychodzenie z R - dziewczynki na U! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-03, 20:45   #17
bertunia
Raczkowanie

Dot.: wspołne wychodzenie z R - dziewczynki na U! :)

Kolorowatecza staram sięzwiększać kaloryczność i objętość posiłków i pozwalać sobie na produkty które były na R nie do przyjęcia np. białe pieczywo. Nie liczę skrupulatnie kcal. Raczej robie tak że np. na śniadanie białe pieczywo to na obiadek mniejsza pierś z kurczaka. Pozwalam sobie na gałke lodów waniliowych które uwielbiam albo zwykły ryż. Narazie pół torebeczki bo razem te ustepstwa dałyby chyba P Tyle że ostatnio jeszcze schudłam i nie wiem czym jest to spowodowane. Moze małą grypą żołądkowa którą przechodziłam i wyjazdem majówkowym podczas którego duuużo spacerowałam. Nie wiem ale nie chcę juz dalej szczupleć wiec naprawde teraz pozwole sobie na coś bardziej kalorycznego. Jutro na śniadanie planuje jedną kanapke z nutellą a reszta normalne z sałatą, szyneczką, ogórkiem i twarogiem. Nie słodze napojów i nie pije soków z kartoników. To chyba tyle. Aha starałam się ćwiczyć ale brak czasu mi ostatnio nie pozwala.