Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jasny podkład - zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-03, 21:27   #2114
fiasco
Wtajemniczenie

Dot.: Jasny podkład - zbiorczy

Cytat:
Napisane przez quench Pokaż wiadomość
Ja znowu nabyłam ciemną paskudę. Nie wiem, czy miałam chwilowy error w mózgu czy co...
Poszłam do Sephory, gdzie poprosiłam o najjaśniejszy podkład matujący. Przebierałam w nich z pół godziny i w końcu wyszłam z Lancome Teint Idole Silky Mat... Kolor najjaśniejszy oczywiście, czyli 010 Beige Porcelaine. Tyle, że jasny to on może być dla jakiejś mulatki... Nie wiem, jakim cudem w drogerii nie odcinał się od koloru nadgarstka i idealnie się wtopił w skórę!!!
Teraz opłakuję zmarnowane 200 zł...
Jak będę miała czas, to ku przestrodze wrzucę jakieś fotki tego podkładu...
uh masakra!
wiele razy przymierzałam się do kupna droższych podkładów, na szczęście zawsze coś mnie od tego odciągało. Najpierw szukałam próbek albo możliwości sprawdzenia koloru i nie natrafiłam na dobry odcień.
Jedyny podkład, który ma idealny odcień, to Dermacol (za ok.16 zł); uwielbiam jego konsystencję, krycie i oczywiście porcelanowy kolor Szkoda tylko, że nie jest zbytnio trwały. teraz się trochę męczę z przyciemnym Mary Kay; czasem nawet zniżam się do (o zgrozo!) malowania szyi, coby się kolor twarzy nie odcinał od szyi A szkoda, ze taki ciemny, bo pod innymi względami bardzo go polubiłam
fiasco jest offline Zgłoś do moderatora