|
Dot.: trądzik różowaty
Witam kochani
Długo to trwało zanim udało mi sie zalogowac na tej stronie, tak jak wy walczylam z tradzikiem, wygladalam jak burak, skora pelna wykwitow, czerwona, swedzaca i obolala, wygladalam jak potencjalna alkoholiczka, wstydzilam sie wychodzic na ulice. Wiele wizyt u dermatologa, pieniadze zostawione w aptece. Jednym slowem bol i zal.
Podam wam moja metode na tradzik. Znalazłam ja w ksiazce naszych babc. W akcie desperacji podjelam ta wlasnie probe.
Jedna rozgotowana cebula, rozgnieciona ( Ja uzywalam blendera) nakladac to na twarz i lezec jedna 1h. Nie moglam sobie pozwolic na lezenie wiec chodzilam z tym po domu i wykonywalam swoje obowiazki. Po 1 h. buzie umyc szarym mydlem ( do codziennej pielegnacji uzywac tylko szarego mydla ) Buzie mozna przetrzec listkiem aloesu. Nie mam aloesu wiec smarowalam twarz zelem kupionym tylko i jedynie u bonifratrow o nazwie BIO VALOE DERMOGEL. ( ekologiczny ) , i najwazniejsza czynnosc przed spaniem smarowalam twarz ogromna ilosica masci z wit. A +E. Efekt byl widoczny juz po 2 dniach po tygodniu zaczelam wygladac calkiem normalnie po miesiecu nie dosc ze wygladam tak jak kiedys to jeszcze moja skora jest gladka czysta i jasna. Sami zauwazcie ze jest to sposob bardzo tani jedynym kosztem jest zel ale jesli ktos go nie ma to nic sie nie stanie. Mam nazieje ze uda mi sie pomoc w tej strasznej walce z tradzikiem. Jesli komus z was pomogl ten sposob to napiszcie o tym na forum sama jestem ciekawa. Buziaki
Edytowane przez seledynowaaa
Czas edycji: 2010-05-03 o 23:13
|