Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - getry, legginsy - watek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-04, 10:38   #1143
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dot.: getry, legginsy - watek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez michasiapio Pokaż wiadomość
kupowałam takie kiedys w stradivariusie, za 60zł. Fajne, bardzo ladnie przylegaja, sa biodrowki i nie zjezdzaja z tylka, nic sie z nimi nie dzieje, nie przeswituja. Sa z takiego materialu jak stroj kapielowy jakby i troche sie blyszcza, ale baardzo polecam
O, właśnie o coś takiego mi chodzi Żeby idealnie przylegały, nie zsuwały się, nie rozciągały. Tego typu materiały, o których piszę są właśnie na ogół grubsze, lekko błyszczące i dobrze się rozciągają

Cytat:
Napisane przez me gal Pokaż wiadomość
Też długo szukałam jakiś odpowiednich i jak zwykle w takich sprawach poradziłam się mamy - ona zna się lepiej na materiałach. Teraz jestem zadowolona - bo tak jak opisujesz, materiał jest elastyczny pracuje na sylwetce. Nie rozciągają sie, nie przecierają i nie przesitują. Tylko chyba ich jedyny minus - za ciepłe na lato w końcu ich skład jest 'sztuczny' to 92% polyamide 8% elastane.

Kupiłam na allegro: http://allegro.pl/item993386295_dlug...sc_xl_xxl.html
Super, dziękuję za link Ja właśnie kompletnie nie znam się na materiałach A Twoje na zdjęciach z tej aukcji wyglądają naprawdę porządnie Ostatnio podobne widziałam w Vero Modzie i New Looku, ale kosztowały ponad 50 zł więc wiadomo, że bardziej opłacało by się zamówić na Allegro

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując