Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - KLUB RECENZENTKI - nowy pomysł
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-23, 17:13   #689
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Dot.: KLUB RECENZENTKI - nowy pomysł

Cytat:
Napisane przez AgaZ
Myślę, że stworzenie forum Klubu Recenzentek to dobry pomysł. Każdy wątek w tytule to byłaby:
KR; nazwa firmy; nazwa produktu
na przykład:
KR; dr Irena Eris; Rosalgin krem łagodzący

W pierwszym poście można by dodawać skład i obowiązkowo sondę;

Dostęp do forum mieliby wszyscy. Może tylko trzeba by było zrobić jakieś ograniczenia warunkujące dostanie się do tego Klubu. Na przykład okres rejestracji na wizażu plus jakaś liczba postów lub recenzji w KWC;

Takie forum może być oparte na działaniu klubu, ale wydaje mi się, że nic nie stoi na przeszkodzie, aby dodawać próbki z innego obiegu;

Chodzi o to, żeby to były recenzje, opinie jedynie "próbkowe", czyli to czego unikamy w Kosmetyku Wszech Czasów;

Najgorszy feler tego pomysłu, to brak możliwości wyłowienia tego najlepszego na podstawie jakiegoś rankingu, punktacji.

Muszę o tym pogadać ze Złosiem
Ciekawa sprawa. Pomysł forum podoba mi się dużo bardziej niż recenzowanie na KWC
Trzeba tylko pomyśleć nad kryteriami członkostwa nie lubię podziałów i ograniczeń, ale tu wydają się konieczne
A co do rankingu najlepszych produktów... chyba nie jest konieczny. Wyniki sondy i opinie będą wystarczająco przejrzyste dla tego, kto zechce kupić produkt.