Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-04, 11:36   #2977
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja mam wszystkich w plusie i to mi tez na reke bo mam taniutko ale zawsze tak jest jak wszyscy najblizsi sa w jednej sieci
(...)
no ja byłam w plusie koło 2-3 lat i chwaliłam sobie, ale kiedy poznałam Andrzeja to namawiał mnie na orange bo on sobie wykupi darmowe rozmowy i będzie taniej. Ja nie chciałam w sumie, bo moja rodzina ma plusa, więc się wkurzył i... kupił mi telefon i numer i orange mam już 4 lata dla mnie plus i orange to najlepsze firmy, bo mają wszystko tanio, i się opłaca! Ja mam do mojego za minutę 1 grosz na przykład

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Nie zgodzę się Ja mam samsunga E570 od dwóch lat i jest ok. Zasięg gubił tylko faktycznie tam gdzie go nie było, a tak nie mam z nim problemów. Bateria faktycznie nie taka jak w nokii ale jakoś tragicznie nie jest, 3-4 dni trzyma.
(...)
no my mieliśmy przeboje no ale może to zależy od tego co napisała Marta, że może orange w tych samsungach do dupy chodzi. Sama nie wiem, ja nie mam z tym bynajmiej problemu

Cytat:
Napisane przez egorska85 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich!!!Moje przypuszczenia się sprawdziły i wywołali mi poród!!jestem już w domku z malutką córeczką 2600 gram.Po 8 godzinach od przebicia wód okazało się że mam tylko 5 cm rozwarcia i tętno dziecka zaczęło słabnąć i padła decyzja o cesarce.W drodze na salę operacyjną nagle zrobiło mi się ponad 8 cm i urodziłam siłami natury.Cały szpital się chyba zleciał bo jeszcze takich cudów nie widzieli!!!
super gratulacje!!!
wstaw koniecznie zdjęcia, jak odpoczniesz troszkę

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora