Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-04, 11:38   #461
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `

Jeszcze zalegle: ;d

Cytat:
Napisane przez blanka16 Pokaż wiadomość
jestem nocnym Markiem szczególnie dzisiaj kurde Ty inf chyba rzeczywiście wróżką będziesz.
Ty jak zwykle pierwsze słowo po prostu orgia mówiłam żeby tytuł dać "jedna wielka orgia"

no dobra jako , że ja nocny marek to dzisiaj w zupełności to do mnie pasuję. Wróciłam po 24:00 do domu dobrze , że mama w pracy zabiłaby mnie chyba ( ) no to tak poszłam na ten festyn jeju co się tam działo. Gadałam z takim K. po prostu 23 lata miał ( do niczego nie doszło, pilnowałam się ) i kurde tak szczerze sobie pogadaliśmy później się zaczęło , że ładnie się uśmiecham itd. i że gdyby byl młodszy i takie gadanie wiecie o co kaman i chciał mnie odprowadzić , ale ja się wcześniej umówiłam z S.(chłopak z którym kiedys flirtowałam) bo w tą samą stronę szedł i mówie, że już S powiedziałam , a on nalegał , ale ja powiedziałam , że już głupio tak go wykręcać bo S. czekał pół godziny na mnie. No i powiedziałam K, że zaraz wrócę i poszłam obczaić moją przyjaciółkę , ale K. sobie poszedł bo chyba pomyślał , że chciałam go spławić , ale tak nie było. Nie mam jak się z nim skontaktować kurde
tym bardziej ,że miło się gadało. No, ale dobra potem S. napisał , że czeka na mnie i poszłam odprowadził mnie i wgl. gadaliśmy tak ogólnie no i dał mi buziaka w policzek na dobranoc, a potem napisał na telefon.No , a do tego wszystkiego dochodzi jeszcze T. który jest od dawna we mnie zakochany, a ja już mu odmówiłam i powiedziałam , że nic do niego nie czuję i wgl, a on chodził taki w****iony i potem dzwonił 2 razy wypytywał kto mnie odprowadził i wgl. masakra.
Co za zakręcony dzień. Jak to ktoś przeczyta i się połapie to gratuluje

Smarkula nie wiem nie sprawdzałam tej teorii tylko tak słyszałam
a i do tego słyszałam , że ten kto ma zimne ręce to jest dobry w łóżku

wgl. coś o brzuszkach dziewczyny pisały powodzenia i wytrwałości, ale wiecie przytoczę Wam fragment z mojej ulubionej gazety cosmo ( możecie mnie już nienawidzić bo cały czas gadam o cosmo , ale co poradzę , że to w sam raz dla mnie tematy wszystkie )
Jesteś fanką brzuszków : wzmacniaj mięśnie - tak , ale na pokrywającą je warstwą tłuszczu mają nie wielki wpływ. Co ma ? Trening kardio.
no czyli jeśli chcecie spalić tłuszczyk to biegajcie
Hahah, też kocham Cosmo mądrości życiowe cosmo są niczym mądrości fejsbuka ;d Też slyszlam motyw o zimnych dłonaich
A Ty uważaj z tymi goścmi, co ;>

Cytat:
Napisane przez retrospect Pokaż wiadomość
Klau melduje się w kolejnej części ! < 3
pzepraszam, że dopiero teraz.

i teeen no. ze mnie idealne 174 cm jak z koziej pupy [ cenzor ] trąba.. ;ddd
JESTEŚ ŚLICZNA, IDEALANA I KOCHAM NA CB PATRZEĆ <3

Cytat:
Napisane przez toksyczna156 Pokaż wiadomość
przypomniałam mi sie zabawna sytuacjia z okresu kiedy leżałam w szpitalu..

Dziewczynka u mnie w sali może miała jakieś 5 lat góra 6.
przychodzi do niej obchód lekarzy i pytają się:
- stolec był?
dziewczynka taka troche speszona, odpowiada:
- a co to za pan?

dobra, idę dalej ćwiczyć xD w koncu zabiegana jestem ;d
nie, wcale nie zapisałam sobie w notatniku wiadomosci, na ktore mam odpisac <lol2>
Morfina123 jest offline Zgłoś do moderatora