Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-04, 11:42   #2980
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

hej laski
Cytat:
Napisane przez egorska85 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich!!!Moje przypuszczenia się sprawdziły i wywołali mi poród!!jestem już w domku z malutką córeczką 2600 gram.Po 8 godzinach od przebicia wód okazało się że mam tylko 5 cm rozwarcia i tętno dziecka zaczęło słabnąć i padła decyzja o cesarce.W drodze na salę operacyjną nagle zrobiło mi się ponad 8 cm i urodziłam siłami natury.Cały szpital się chyba zleciał bo jeszcze takich cudów nie widzieli!!!
gratuluje cureczki, fajnie, że jesteście już w domku. Jak sie córcia nazywa?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Agatek przynajmniej ma super kondycję

laski, chce sobie wymienic telefon , bo juz mi sie umowa konczy i nie wiem na jaki myśle nad samsungiem corby - ma go któras z was??
nie wiem jaki to telefon, ale ja z samsungów jestem zadowolona. teraz tz kupił sobie samsunga aville mi sie strasznie ten telefon podoba, jemu nie, mówi ze jest trudny w obsłudze

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej hej laseczki po dłuuuuugim weekendzie ide nadrabiać

ale od razu proszę was o pomoc

mam dla przyjaciółki do wykonania zadanie mam skonstruować gazetkę ślubną ....

czy ktoraś miała taką gazetkę na swoim ślubie napiszcie mi prosze co w niej dać co zawrzeć
chcę by to wyglądalo bardzo estetycznie

pomózcie
ze stroną graficzną sobie poradze tylko co tam umieścić
ja u koleżanki widziałam taką gazetkę. były tam w większości wierszyki, zdjęcia od małego pary młodej, historia poznania pary młodej i to tyle co pamiętam.

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
Gdzie ja byłam, jak powstawał ten wątek!!!???
Przyjmiecie mnie?
Jestem mężatką od 18.04.2009 i szczęsliwą mamusią Aluni 21.01.2010.
Azzis, strippi witam (st-lut 2010)
I Domi mi się obiła gdzieś o oczy, chyba w zdjęciach ciążowych!
Buziaki.
pewnie, że cię przyjmiemygratulacj e dzidzi, wklej jakieś zdjęcie jej

a ja sie dzisiaj nie wyspałam, tak mi sie strasznie niechciało wstawać do pracy po tych wszystkich wolnych.
Pochwalę sie wam, będę ciocią, moja najlepsza przyjaciółka jest w ciąży Udało sie im za pierwszym razem. Teraz tylko czekamy aby dzidzia przetrwała bo ja brzuch boli i bieże leki na podtrzymanie. Wczoraj próbowałyśmy namówić mojego meża na dzidzię, bo zawsze chciałyśmy być razem w ciąży, ale się nie dał niestety. ale śmiechu było dużo.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora