|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
no ja byłam w plusie koło 2-3 lat i chwaliłam sobie, ale kiedy poznałam Andrzeja to namawiał mnie na orange bo on sobie wykupi darmowe rozmowy i będzie taniej. Ja nie chciałam w sumie, bo moja rodzina ma plusa, więc się wkurzył i... kupił mi telefon i numer  i orange mam już 4 lata  dla mnie plus i orange to najlepsze firmy, bo mają wszystko tanio, i się opłaca! Ja mam do mojego za minutę 1 grosz na przykład
no my mieliśmy przeboje  no ale może to zależy od tego co napisała Marta, że może orange w tych samsungach do dupy chodzi. Sama nie wiem, ja nie mam z tym bynajmiej problemu 
|
Jak ja swojego poznałam, to byłam w Plusie a on w Orange - to zrobił tak samo jak u Ciebie było- dał słuchawkę z numerem orange. Ale Plusa i tak zostawiłam, nigdy bym się z tym operkiem nie rozstała - jedyny operator, z kórym nigdy nie miałam problemów
Ale nie piszczcie takich niesprawdzonych insynuacji, że orange w samsungach chodzi gorzej, bo to wierutna bzdura, a potem ją się powiela i powstaje właśnie plotka.
Ja pisałam wyżej, że miałam na orange karcie sporo różnych fonów i z każdym miałam problemy w tej sieci, wiec to sieć a nie konkretna marka. Na jednym obszarze nadajniki mają mocny zasieg na inny gorszy i dlatego jest, jak jest. To nie to co Plus.
Czas edycji: 2010-05-04 o 11:59
|