Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-04, 11:53   #2982
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Jak ja swojego poznałam, to byłam w Plusie a on w Orange - to zrobił ,i tak samo, jak Tobie Twój - dał słuchawkę z numerem orange. Ale Plusa i tak zostawiłam, nigdy bym się z tym operkiem nie rozstała - jedyny operator, z kórym nigdy nie miałam problemów

Ale nie piszczcie takich niesprawdzonych insynuacji, że w orange w samsungach chodzi gorzej, bo to wierutna bzdura, a potem ją się powiela i powstaje właśnie plotka.
Ja pisałam wyżej, że miałam na orange karcie sporo różnych fonów i w każdym miałam problemy, wiec to sieć a nie konkretna marka. Na jednym obszarze nadajniki mają mocny zasieg na inny gorszy i dlatego jest, jak jest. To nie to co Plus.

ja miałam kiedys orange i jak nam na bloku obok zamontowali wielkie anteny to mi sie zasieg zaczął tracic i było bardzo kiepsko zadzwoniłam do orange i powiedziałam jaki mam problem ze nie da sie do mnie dodzwonic i ja nie moge wykonywac połączen powiedział mi facet ze anteny widocznie maja na tym obszarze za słaby zasieg i ze cos porobią i rzeczywiscie po 3 dniach było juz ok i nawet facet domnei oddzwonil i zapytal czy sie poprawiło i od tego czasu niemam klopotu

no a potem mi małż wziął z plusa na firme i juz nie mam orange

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-05-04 o 11:54
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora