Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-04, 10:58   #2081
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Dziewczyny witam Was po 3 dniach wolnego

Od razu wyznam ,że mam pewien problem. Koleżanka w grudniu kupiła u mnie perfumy In Bloom w cenie promocyjnej 99 zł do tego był gratis balsam i żel z tej samej serii. Oddała mi je teraz , ponieważ ciągle blokuje jej się pompka i nie chcą psikać. ( przykład : na 30 prób psikają 1 ) Zużyte są w stopniu niewielkim mniej niż regulaminowe 1/4 ( prawie wcale ) , bo przecież dziewczyna używa jeszcze wielu innych a nie tylko tych felernych.
Czy jest możliwość wymiany tych perfum na nowe jeśli były kupione dawniej niż 3 miesiące temu ? Koleżance bardzo na tym zależy

Jak myślicie spróbować je odsyłać z opcją wymiany ? No i jeszcze co z tymi gratisami ? Doradźcie coś
zadzwoń najpierw do Avonu i zgłoś problem, zamiast ryzykować i odsyłać towar na własny koszt - jak koleżanka pisała wyżej, mieli widać jakąś wadliwą serię.
Chociaż u Ciebie jest problem jeszcze innej wagi - 3 miesiące już dawno minęło,a z tego co pamiętam wszelkie gratisy trzeba zwrócić w raz z odsyłanym produktem (formularz zwrotu w załączeniu)
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora