Dot.: Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II
Cytat:
Napisane przez ZakkAtak
czekam na zdjęcia, ale powiem Ci, że ja mam b. ciemny włos i nakładam po całości, pięknie się rozjaśniają co widac choćby kilka stron wstecz 
Ale wiem, że nie każdy ma tak podatne włoski, więc raczej zacznij od odrostów i jak zobaczysz, że zaczyna się zmieniać kolorek tuż u nasady, kładziesz po całości  POWODZENIA 
|
HA! I jestem po Nie powiem-zadowolona Znikł rudy obrzydliwy kolor chociaż ja dalej widzę prześwity nie wiem sama już. Wygląda jak balejaż chyba Odrost trochę cieplejszy niż reszta, ale prawie nie zauważalny. Farbowałam Wellatonem 12/0. No właśnie odrost bardzo szybko złapał i w sumie mogłam walnąć po całości Niestety końcówki jak guma i dodam, że jak zwykle Ale kolor w porządku. Wklejam fotki-robione w sztucznym świetle-wyglądają jak rude ale wcale takie są. Jutro wkleję w świetle dziennym-sama jestem ciekawa jakie będą Bo na tych zdjęciach co wklejam to niezbyt mi się ten kolor podoba Wciąż widzę rudy
Kachula82
Szczerze Ci powiem, że nie spodziewałam się tego, ale najważniejsze, że dobrze się teraz czujesz. Nie dziwię Ci się ja sama ciągle myślę o jakimś brązie. Przez to rozjaśnianie mam coraz krótsze włosy-a nie tak miało być No ale dalej próbuję...Zobaczymy jutro w dzień jak wyszedł mi ten Wellaton. Pozdrawiam!
- Nic rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za łapkę chciałem się tylko upewnić, czy jesteś...
Edytowane przez DolceGabbana
Czas edycji: 2010-05-04 o 20:06
|