Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-05, 08:04   #2574
Dagunia
Komplikatorka

Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(

Cytat:
Napisane przez Rider Pokaż wiadomość
Proponowałabym zmienić zaproszenie. Co prawda to mężczyzna, więc raczej tego tak nie przeżyje (i to ON trzyma sznurki jeżeli chodzi o zaręczyny) nie mniej jednak na pewno nie będzie mu miło.
Duplo utrzymujesz kontakt z byłą TŻta? Jak to się stało? Co prawda kolegą mojego TŻta jest chłopak, z którym kiedyś byłam na randce, ale to całkiem co innego...
Ikea ma pyszne ciasta!! Ja najbardziej lubie te białe migdałowe, nawet kupiłam sobie jedno do domu
yoona ja nie pije piwa. Strasznie nie lubie alkoholu. Nie wiem co inni w tym widzą
Dagunia Ty jak Daafnee jesteś moim lustrem.
No właśnie ciekawe co u niej i kiedy będzie mogła już pisać...
To koniecznie musze z Daafnee jeszcze pogadać, bo tu ciekawie się zaczyna robić Powiem Ci coś śmiesznego Ja też nie piję alkoholu
Cytat:
Napisane przez MusicIsMine Pokaż wiadomość
Mój TŻ chyba zmienil zdanie na temat zareczyn... zawsze mowil ze trzeba miec pieniadze , mieszkanie, perspektywy, ulozone zycie.
Teraz stwierdzil , ze przeciez po zareczynach nie trzeba od razu brac slubu... to juz jakis postep bo myslalam ze poczekam sobie 10 lat na same zareczyny (choc kto wie )
Ostatnio coraz wiecej na ten temat mowi Wczoraj nawet stwierdzil ze trzeba poznac ze soba naszych rodzicow , zaprosic na jakis wspolny obiad (brat tż-ta zrobił tak tuz przed swoimi zareczynami)... uznalam ze nie ma takiej potrzeby
kilka dni temu zanosilam pamiatkkowy zloty pierscionek do przerobienia, tż smial sie , ze wyglada jak zareczynowy i jak bedzie mi sie oswiadczal to wezmie go ode mnie i mi go wreczy hehe takie zarty....
Aa i powiedzial ze on po 2ch lata juz bedzie bardzo powaznie o nas myslal i cos wwiekszego planowal, pochwili dodal ze juz teraz bardzo powaznie mysli.... (a do 2ch lat nie zostalo tak duzo czasu )
Milo by bylo gdyby cos pomyslal w koncu... jego brat ma podobny staz zwiazku , tylko wiek zdycydowanie mniejszy a potrafil cos zrobic w tym kierunku...
Ahh przestaje juz jeczeć
Super ! Może naprawdę coś kombinuje