Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chude nogi - co nosić,żeby je optycznie pogrubić? :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-05, 09:01   #785
KitiFighter7
Raczkowanie

Dot.: Chude nogi - co nosić,żeby je optycznie pogrubić? :(

Cytat:
Napisane przez beauty_technology Pokaż wiadomość
dziewczyny, może znacie jakieś skuteczne, nie zatruwające organizmu tabletki bez recepty, które pomogłyby w nabyciu paru kg?
Niestety z tego co wiem, to tylko zdrowa dieta odpowiednio zbilansowana gwarantuje Ci nie trucie organizmu. Wiadomo, że naturalne składniki nie działają tak szybko jak byśmy chciały, mówię tu nie tylko o jedzeniu, ale i o lekach ziołowych. Tabletki, które biorę nie wywołują u mnie żadnych skutków ubocznych, poza tym, że u każdego w pierwszych 3-4 dniach powodują dużą senność, która z czasem mija. Wydaje mi się, że leki, którymi faszerujemy się na różnego rodzaju przeziębienia i grypy mają więcej skutków ubocznych aniżeli, branie jakiegoś leku na przytycie przez 2 czy 3 miesiące. To tylko moje zdanie, ale ja jestem szczęśliwa, że w końcu wychodzę na prostą i z czystym sumieniem mogę go polecić.

P.S. Ważna jest również przyczyna Twojej niskiej wagi, np. nerwica, kłopoty żołądkowe, uwarunkowania genetyczne itp.

41 42 43 44 45 46 47 48 49 50,2 51 52 53,4

Wzrost: 170 cm
Udo: 50 cm
Łydka: 32,5 / 33 cm
Biodra: 88cm

Edytowane przez KitiFighter7
Czas edycji: 2010-05-05 o 09:02
KitiFighter7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując