2010-05-05, 12:32
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
Napisane przez anika222
zrobię zrobię  popołudniu jak bede w domu 
|
No to czekamy 
Cytat:
Napisane przez kasiaher
wiem słońce dlatego np. wczoraj dałam mu kaszkę Nestele malinową bezglutenowa na mleku modyfikowanym zjadł 50 ml i zasną na 3 godziny aż w szoku byłam bo od dłuższego czasu śpi po 30 minut max godzina i bardzo bardzo rzadko się zdarza żeby zasypiał na 2- 3 godzin
juz ci mówię..... ja kupuje mu mleko NAN bo bebilonu nie chciał jeść , kupujemy jedno opakowanie 350 gr za 12,50 ( zależy gdzie, to cena max za tą ilość mleka ) i starcza nam na 2-góra 3 dni czyli licząc na dwa 2 dni że starcza czyli w ciągu tygodnia kupimy trzy opakowania po 12,50 czyli to daje nam 37.50 tygodniowo na 4 tygodnie to masz 150 zł chyba dobrze policzyłam ....
mój maluszek też spokojny jest sam się bawi , wkładam do maty i spokój mam ale czasami muszę pogaworzyc z nim przez godzinkę , nakarmić i przebrać , pobawić się , poćwiczyć . Noce mam narazie spoko kąpiemy ok 21 , potem zjada mleko i idzie spać koło 22 albo 22:30 i śpi do 8 rano , czasami musi się zdarzy wstać o 7 albo zaśnie dopiero koło 23 , ale np. dzisiaj się wyspałam poszedł spać o 22 :00 bo dałam mu tak jeść i spał do 9:30 , wstał uśmiechniety dałam mu 130 ml mleka pobawił się i zasną jakieś 30 minut temu
|
Kasiu grzeczny ten Twój Dominik
2 miesięczny synek mojej koleżanki też spokojnie im całą noc przesypia, zje 0 22.00 butle z mlekiem i śpi całą noc
a wiem, że nie wszystkie bobaski spokojnie nockę prześpią
Cytat:
Napisane przez myszka_maj
ja tez musze kupic nowe okularki - 
|
Ja w moich tak sporadycznie chodzę, że się czasem zastanawiam po co je zamawiałam. Ale to moja głupota bo tylko sobie szkodzę
|
|
|