Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-06, 11:16   #3952
latko0
Zadomowienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Jejku ale historia. Jak można się tak pomylić! Pewnie się zestresowała... no ale dobrze, że jednak serduszko bije. Gratulacje

A mój ból w prawym boku dziś jest zdecydowanie mniejszy. Poza tym brzuch jest mniejszy. Zastanawiam się czy ten ból to nie było jakieś paskudne wzdęcie? Tylko dziwnie, że z prawej strony... W ogóle to mam problem z ... zaparciami , więc może to ma jakiś związek?
Mam nadzieję, że mój gin wykaże się jakąś wiedzą na ten temat

A ja jeszcze chciałam się Was zapytać kiedy najwcześniej idzie rozpoznać płeć dziecka? W którym tc u Was było widać płeć? Bo w necie czytałam, że ktoś nawet w 13 tc widział płeć co wydaje się nieprawdopodobne. Inni piszą, że w 18 albo 20.
A ja już nie mogę się doczekać
A dziś mam 15 tc i się zastanawiam czy prosić gina o USG czy sobie odpuścić. On ma bardzo dobry sprzęt, ale 15 tc to chyba za wcześnie co? Jak myślicie?
Weronisiu jak dobry ginekolog to już w 13 tc widać, mi w 13 powiedział, i się nie mylił Ten nie miał jakiegoś super hiper dobrego sprzętu normalny, ale jest podobno najlepszym specjalistą od usg.

Kochane powiedzcie mi od jakiegoś czasu czuje straszne bóle takie ciągnięcie mniej więcej jak są jajniki, tylko że po środku. I ten ból odczuwam głównie jak się poruszam, przekręcam się z jednego boku na drugi, albo podnoszę nogę. Zastanawiam się bo miałam kiedyś operację i szew mam dokładnie w tym miejscu co robi się nacięcie do cesarki. Ja wprawdzie miałam operację na jelicie grubym, ale wszystko musieli tam porozcinać i może dlatego mnie tak ciągnie. Im większy mam brzuch tym bardziej mnie to boli. Czy któraś z was ma podobne bóle?
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora