Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-06, 11:14   #3977
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Carol dziekuje wam dziewczynki postaram sie juz was nie oposzczac
u mnie troszke sie dzialo i chyba dlatego zaniedbalam forum w marcu zmarl moj dziadzio- chyba wam pisalam ze jest b chory i wogole- i niestety zabraklo mi dwoch dni zeby sie z nim zobaczyc wtedy tez zjechal tz i zostal juz w kraju....duzo zalatwiania iw ogole wiadomo przezylam to bardzo ale na szcescie mialam meza przy boku potem mialam dostac super prace- i w otatniej chwili nic z tego nie wyszlo mowie wam jest mi tak starsznie ciezko w domu bez pracy tym bardziej ze postanowilsimy z tz ze jak ja zaczne pracowac to zaczniemy sie starac o maluszka zebym miala troche przepracowane w pl i potem zeby mi macierzynski przyslugiwal... ehh i tak leci do dzis..na szczescie tz ma w miare dobra prace na razie a ja nadal studiuje i nie moge zdac prawka co mnie wkurza na maksa
a jak wy sie kochane czujece bo nie nadrobie wszystkiego niestety??
Kochanie tak mi przykro z powodu dziadziusia, wiem co czujesz, bo ja za moim tez strasznie płakałam i za babcią, zmarli w odstępie 2 miesięcy.
Super, ze masz mężusia już przy sobie, a pracę na pewno znajdziesz, kurde to tak jest teraz, ze ciężko o dobrą, ale trzymam kciuki bardzo mocno żebyś znalazła. Będzie dobrze, ja w to wierze kochana!!

Ja po przebojach mam spokój od polipa we wtorek byłam na wizycie, Filip ważył 1600 jest wielki i fika jak szalony czuje się różnie jak to w 30 tc, ale szyjka pozamykana, twarda i długa więc jestem szczęśliwa, że jest tak dobrze. Kurde normalnie nie umiem uwierzyć, ze to już tak daleko

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora