Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-06, 11:21   #1003
Sardelka
Zadomowienie

Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `

hej

inspir
oo trenujesz siatkówkę hah na pewno o Tobie usłyszymy
Martyś miło Cię znowu widzieć ;** u mnie nie ma plastyki, bo była tylko w 2 kl i rysowaliśmy na każdej lekcji
Just to napisz do mnie, bo nie mam Twojego nr ;* i daj mi też taki pyszny jogurt! o ja, jaka test ;o dasz radę na egzaminie!
Cho haha fajną masz mamę
Cali o u Cb też są prasówki, ja już mam spóźnioną z Polski, muszę zrobić dopiero.
magne hej, Ola jestem
nierealna a 30 cm do mniej więcej dokąd? bo ja się nie orientuję. Mam do zapięcia od stanika a mniej więcej teraz zmierzyłam i wyszło mi ok 45 cm (?) ale nie wiem czy dobrze o gratulacje średniej Ja muszę się postarać, żeby wgl pasek mieć ;o na 6 z historii i WOSu liczę. O jak fajnie z juwenaliami i szkoda, że nie idziesz na happysad, ja bym się chętnie wybrała
Magda w tej sprawie się nie odzywałam i nie mam zamiaru odzywać, nie znam Cię wgl, ale miło było
swir po części podzielam Twoje zdanie w sprawie Magdy, a po części dziewczyn. Jestem w tej sprawie obojętna i wypowiadać się nie będę. (a i sorry, ale ja nie użyłam słowa patologia, więc nie pisz, że każda bez wyjątku -.-)

Jestem za tym, aby skończyć ten temat, aby tak jak kiedyś widziałam posypały się bany. Stop fajt!

Claudia dla taty wszystkiego najlepszego, chociaż spóźnione
pati bo masz śliczną twarzyczkę i nie potrzebujesz pudru ;*
mid ;*
uni
;* my mieliśmy z katechetką przez 2 lata i nic nie robiąc miałeś 6 na koniec, a teraz mamy takiego masakrycznego księdza ;oo normlanie ledwo co na 4 wyciągne
Inf huu no ten filmik prawda
Kingala Ola jestem, miło mi
Kejti ja tam Cię kocham mimo wszystko ;*

ja siedzę chora w domu wczoraj byłam na wycieczce w Oświęcimiu i doszłam do wniosku, że każdy powinnien tam kiedyś pojechać Cali naprawdę warto. Z YCD odpadli Ci których obstawiałam i wgl

;***

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Morfi ja nigdy nie używałam błyszczyków od Prady, nie mam gdzie kupić. A ile płacisz za nie na bezcłowej? ;*

Sardelka jest offline Zgłoś do moderatora