|
Raczkowanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Modyfikacja listy
(kurcze, nie wiedziałam, ze az tyle powodów mogedopasować do siebie, hmm..w sumie 98% hehe...)
Dlaczego warto się odchudzać i dlaczego sie odchudzamy
1. Aspekty zdrowotne
2.Aby było lżej(chodzić, biegać itd Aby) i bez zadyszki
3.Aby zdrowo przejść ciąze
4.Aby nie było problemów z ubraniami w rozmiarze xxxx...L i w znalezieniu odpowiedniego stanika.
5.Aby ładnie wyglądać i moc ubrać bez oporów bikini
6.Aby można było wypróbować wszystkie pozycje z Kamasutry.......
7.Aby w wannie było miejsca na 2 osoby.....
8.Aby łatwiej zdobyć prace
9. Aby zaoszczędzić na kosmetykach do ciała
10.ABy mieć mniejszy obszar do depilacji
11.Aby nie było jeszcze więcej kilogramów
12.Aby miec zdrowy kregoslup i kolana i nie odczuwac dawnej kontuzji.
13.Aby nie wstydzic sie zrobic sexownego striptissu TZowi
14.aby w lecie nałożyć mini lub krótkie spodenki
15.aby założyć tylko przyległa bluzkę i nie myśleć o narzutce, która ukryje fałdki :P
16.aby wchodziła na mnie każda sexowna bielizna którą sobie wypatrzę :P
17. znaleźc bogatego męża 
18.kupic sobie fantastyczny kombinezon motocyklowy
19.mniej się pocic
20.miec mniej tłustą cerę
21.żeby nie bolały mnie stopy od biegania na wysokich szpilkach
22.żeby częściej tańczyc "w parze" i nie krępowac się, że partner nie moze mnie utrzymac 
23.aby nie wstydzić się rozebrać przed własnym TZ
24.abym nie drżała w każdej sekundzie kiedy TŻ nosi mnie na rękach ze mu coś strzyknie w kręgoslupie :P
25.aby TZ w ogóle mógł mnie nosić na rekach...
26.Żeby w TŻta matke i siostre w koncu zatkalo i zeby mi zazdroscily
27.zeby miec taki brzuszek i tak sie ruszac jak ta pani: http://www.youtube.com/watch?v=2J-lYOoMVgI
28.aby bardziej podobać się TŻtowi
29. aby ubrać to co mi się będzie podobać
30. aby w końcu móc pokazać nogi
31aby zacząć chodzić w spódniczkach, sukienkach
32.aby ubrać bikini i nie przejmować się że wyglądam strasznie
33. Aby być z siebie dumna, bo nigdy nie ważyłam prawidłowo co do swojego wieku i wzrostu zawsze ponad i to o wiele ponad norme,
34. Aby siostra była bardziej dumna ze mnie skoro ja jestem,
35. Aby znaleść super męża xD takiego do tańca i do różańca
36. Aby się za mną oglądali z jęzorem wywieszonym aż po kolana
37. Aby gdy wstawie na nk i udostępnie galerie i zapisze sie w dawnych klasach żeby im szczeny opadły bo zawsze mnie widzieli gruba to będą mieli suprise xD
38. Aby mieć więcej pewności siebie
39. Aby nigdy się nie bać zakupów w sklepie bo ciuchy mogą być na mnie za małe albo w ogóle nie być w moim rozmiarze
40. Aby nie mieć wyrzutow sumienia jedzac ciastko, ze mi pójdzie w dupe gdy juz skoncze diete
41. Aby moc włożyć to co zawsze chciałam a nigdy np. nie miałam odwagi albo miałam za grube nogi lub w ogóle byłam za duża na te ciuchy
42. hmm Aby moj przyszly maz przeniosl mnie przez prog po slubie xD
43. Aby nigdy więcej nie czuć skrepowania gdy będę szla na parkiet w dyskotece żeby tańczyć
44. Aby nigdy więcej nie chować sie po katach i nigdy nie mieć uczucia ze gapia się na mnie ludzie tylko dlatego ze jestem gruba ale z innego powodu ze jestem zgrabna i ładna
45. Abym nigdy więcej nie zazdrościła innym laskom pięknej figury tylko aby było odwrotnie.
Jakbyście jeszcze miały jakieś powody , to chętnie dopisze...
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------
Witam tak w ogóle
no a ja Wam powiem, ze dziś nie miałam zbytnio ochoty na śniadanko, zjadłam 2 łyżki serka wiejskiego i 1xwafel ryz z dżemem żurawinowym i miałam dość, za to o 13tej jak wróciłam z zakupów to miałam taki głód,ze wszamałam małego ziamniaczka+2medaliony serowe i nabierke zupy i jestem pełna na maxa.
Margolka fajnie mieć taka przyjaciółke, która nawet mimo dzielacej odległości wspiera na duchu tez bym tak chciała, ale niestety przekonałam sie ze"moje przyjaciółki"nie przetrwały próby czasu, powyjeżdzały albo okazały sie fałszywe i kłamliwe, albo kasa uderzyła do głowy.Samo życie.Aż CI zazdroszcze.
Wiecie złapałam sie znów dziś na tym ,ze wszystko co kupuje do jedzenia to kcal sprawdzam hehe...to juz wchodzi w krew.
leki a wiesz, ja Twojego nicku nie kojarze, czy Ty jesteś u nas pierwszy raz?
Libbie wybacz Misi, na pewno specjalnie tego nie zrobiła, ale tabeleczke nam piękna zrobi i na pewno o nikim nie zapomni A tak swoją drogą, to nieźle Ci idzie z tymi kilogramami, no no warte pochwalenia.Tak trzymaj kochana.
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------
a jeszcze coś a propo punktu 26 o zazdrości teściowej, to wiecie co ja sobie kiedyś wymyśliłam, źe jak w końcu moja teściowa zauważy, że coś schudłam, to jej powiem, ze to dzięki kompletowi kosmetyków wyszczuplających jakie od niej dostałam Bo jak na razie widze, ze na mnie dziwnie look'a, ale ani słówka nie mówi na temat mojej wagi, coż ona tez ma troche kilosów nadto ale nie az tyle co ja i ona to typowe "jabłuszko" jest.
---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------
dziewczyny, znalazłam taką stronke http://www.porcelanowe.home.pl/site/ava3.php nie przejrzałam jej jeszcze do końca, ale znalazłąm tam tabele kalorycznosci, troszke przepisów, coś co sie nazywa"sposoby i sztuczki" i kila innych ciekawych spraw, zajrzyjcia, moze cos Wam sie przyda...ja na razie zmykam
Czas edycji: 2010-05-13 o 16:40
|