Zadomowienie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Nowy wątek - eLWhy robi porządki w szafie - XS,S,M -zajrzyj ;)
Cześć 
Witam Was w moim nowym wątku wymiankowym. Stary, jeśli się do niego dokopiecie, można spokojnie zamknąć.
Ciuszki które mam na wymianę w większości wymienię za jakiś drobiazg, byle tylko nie stracić na przesyłce (poza rzeczami, przy których napisałam inaczej). No, chyba, że chcesz się wymienić osobiście w Krakowie, to zapraszam.
Oczywiście preferuję wymiany za wiele rzeczy, nie odkrywam tym przed nikim Ameryki - wtedy przesyłka wychodzi taniej. A jak jeszcze pomyślę o kolejkach na poczcie.. to tym bardziej wolę wysłać naraz ;]
Nie szukam niczego konkretnego, chętnie wezmę po prostu to, co mi się spodoba. Nie ukrywam, że szukam rzeczy w przyzwoitym stanie. Nosze rozmiar XS/S i jeśli już zamierzacie proponować to coś w tych okolicach.
Wymiary i szczegóły na życzenie. Odpowiadaj w moim wątku 
Wysyłka jednoczesna, chyba, ze masz 0 przekupek.
Pozdrawiam, zapraszam do oglądania 
[07.05.2010]
Pierwsza strona :
1.1. spodnie HOUSE of colors, kolor jasny brąz, rozmiar z metki M, ale Ski też mogą próbować bardzo ciekawy, sportowy krój. Z przodu kryty zamek (zdj), na nogawkach zamki, pod którymi jest brązowa siateczka
1.2 Bluzeczka Mała chinka , rozmiar z metki M, jednak polecam na XS/S, wątpię czy Mki się w nią zmieszczą. 100% jedwab. Śliczny soczysty zielony kolor tak_to_ona
1.3 Torba Mezzo piano (bear), jasny i ciemny brąz, urocza. Dość duża. Wokół ma zamek błyskawiczny, który pozwala na jej poszerzenie
1.4 Spodnie w kant Terranova, średni brąz; spodnie bawełniane z mankietem. Elenackie. rozm z metki M, wg mnie takie S/M
1.5 Wysokie Szwedy Reporter, ciekawy krój, jasny wycierany dżins, malo noszone. rozm 31/34
1.6 Jeansowa marynarka terranova, rozm S. Bardzo łądnie skrojona. W dalszym ciągu czasem ją noszę, jednak trochę mi się znudziła - Za coś fajnego, najlepiej inną marynarkę.
1.7 Czerwona błyszcząca bluzeczka solar. Szeroki dekolt, obcisła. Materiał (widać na zdjęciu mam nadzieję) - bordo przeplatany błyszczącą czerwoną nitką . Rozm S
1.8 Bezrękawnik "ciemnomarchewkowy". Firma ... noname, metka gryzła więc wycięłam. Przepraszam, bo nadaje się do prasowania... Cieplutki, milutki. rozmiar na oko S/M
1.9 Hipisowska bluzeczka... :) Tułów z bawełny, rękawki z delikatnego przewiewnego materiału. rozmiaru na metce brak, ale strzelałabym w M
1.10 Ręcznikowy sweterek terranova. Właściwie sweterko-bluzeczka, bo jest leciutka i ciut prześwitująca. Materiał rozciągliwy przypomina mi frotte ręcznikowe. Bardzo miła w dotyku. Dekolt łódka. Rozm S
walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)
Edytowane przez eLWhy
Czas edycji: 2010-05-24 o 23:08
|