|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
Cytat:
Napisane przez Mala_mi18
Ja również witam 
Jakie wszystkie ciekawe  ale chętnie też posłucham :P
|
A cycki pokazałaś, jak nie to wyyyypad 
Hej Dałnice, dostalam dzisiaj 2 z tego wiersza, a umialam, ale sie zestresowalam i wszystko pomylilam, a sraka w to, 3 i tak mi wyjdzie, wiec olewam, zeby tylko zadna 1 ani 2 juz nie wpadla, bo bedzie tak glupio. Dostaklam tez 3 z czytania ze zerozumieniem 
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------
Cytat:
Napisane przez oluskaaa922
no wlasnie..  ale w sumie lily oni płacą za te wakacje i niestety ale oni decydują o tym, gdzie jedziesz..
mouse mam takie samo zdanie na ten temat 
|
No wlasnie, ze oni niekoniecznie placa. Bo ja im powiedzialam, ze mam szmal za odszkodowanie i ze sama sobie moge zafundowac, no i na 18 tez jeszcze dostane, oni jak chca to moga dodac, ale nie musza!!!
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------
Cytat:
Napisane przez mousedream
oplacac samemu szkole?? kurde to troche przesada, bo przeciez to nie maly wydatek tym bardziej jak sie nie pracuje.. a chociaz bys pracowala to ile zarbisz np na takich pratykach?? kurde rodzice, ja sobie przyzeklam ze nie bede robic bledow takich jak moi rodzice.. sie okaze
a ja sie poklocilam z tz znaczy on sie wkurzyl na mnie 
|
No wlasnie, bo jak powiedzialam staremu, ze nie musi mi placic, ja chce tylko jego zgody, sama poszlam do biur, wyszukalam najtanszych i najbardziej godziwych ofert, sama zadzwinilam i napisalam zeby sie szczegolow dowiedziec, a im tylko znosilam katalogi. Moi rodzice sa starymi podroznikami i znaja sie na rzeczy... No i ja im powiedzialam, ze dajcie zgode (juz wczesniej sie zgodzili, nie wiem co im ojde balo...) i zaplace sama, no a ojciec wyjechal z ta szkola, ze jak tak cwaniakuje, to sobie za szkole zaplace... No i mu powiedzialam... Teraz, zaluje, debil ze mnie 
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------
Cytat:
Napisane przez Kredzia_
W ogole pisalam wam, ze mieszkam na ulicy, z ktorej wychodzisz i za rogiem masz Paciavelle?  Paciavella (Paceville) to jest tzw miasto grzechu. Same kluby gogo i bary  Hugo, Havana, Empire dzizaz .... Do kazdego klubu wpuszczaja za darmo, i od 17 lat. Tylko trzeba uwazac, bo w tych klubach faceci sie nie hamuja i stoja i normalnie macaja Cie ile wlezie, i doslownie wszedzie !!
|
To ja sie nie dziwie, ze mieszkacie tam za darmo, ale z drugiej strony...
Wracaj już, chce Cie miec na bieżąco

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------
Cytat:
Napisane przez Mala_mi18
a Wy tak w domu o tej porze ? Nie z tż-tami? Mój niestety w pracy, a chciałam z nim dziś jechać tam..
Kurde, chyba sobie sama ze sobą nie radzę.
|
Ja mojego mialam dzisiaj caly dzien, dostal z wiersza 5 Mielismy jutro jechac z moimi dziadkami na dzialce posprzatac, ale sie nam plany zmieily, jutro ide na glupie kory z matmy, a w niedziele jade z tz i rodzicami do Tellme, na zakupy 
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------
Cytat:
Napisane przez Lolja
jesteeem. wróciłam ze szkoły.
I o Mam Tż;d;d
|
Zaodaj coś o nim, moze foto?
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------
Cytat:
Napisane przez EMdz
chyba raczej w "mieście"
oooo taaaak wal po śląsku, lubię tą gwarę 
Ja niby też śląsk, ale w sumie już 'końcówka' ;d
|
Masz po ślasku- TY GŁUPI CIULU!
A Oma to chyba babka 
(to chyba jest po slasku)
Mój stary czasem nawija, ja tez cos umiem ale tak to nie uzywam na codzien...
Ja Wam coś po białostocku moge zapodac... Np. badziewie- napewno znacie to slowo, a wiedzialyscie, ze jest z podlasia? Albo chaman- no to to jest cham.
|