Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-08, 22:00   #3707
w_isienka
Zadomowienie

Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.6

Cytat:
Napisane przez Mateusz88 Pokaż wiadomość
Hmm, tak jak się spodziewałem opinie są podzielone, ale nic dziwnego... jak wspomniałem wiem że organizm ludzki to nie maszyna Cóż, pozostaje cierpliwie czekać, choć łatwe to nie jest... no i oczywiście wspierać moją M.

Dziękuje za odpowiedzi, 16 Maja wybierzemy się razem na badanie krwi i mam nadzieje wtedy wszystko już będzie jasne albo przynajmniej jaśniejsze i zapewne wpadne tu jeszcze pochwalić się wynikami

Ps.
Nie chce wierzyć w jakieś durne stereotypy, dlatego zapytam:
Czy w tych pierwszych dniach można zauważyć/odczuć jakieś zmiany w kondycji organizmu, nastroju etc ?
To ja mam jeszcze jedno pytanie: czy Twoja dziewczyna zauważyła już u siebie taki biały rozciągliwy śluz jak białko jaja kurzego? Jeśli nie - prawdopodobieństwo się zmniejsza (choć przed owulacją przy takiej długości cyklu zawsze jest), jeśli już jest: śluz ten ma składniki odżywcze pomagające plemnikom przetrwać do owulacji i potencjalny czas przeżycia plemnika się zwiększa (nawet do 7 dni!).
w_isienka jest offline Zgłoś do moderatora