Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-08, 22:20   #2607
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a czy któraś z Was używała już peelingu- Tajski Kwiat Lotosu? Zastanawiam się nad kupnem w przyszłym katalogu 2 za 35zł. Z kremu raczej zrezygnuję, po opiniach bo jednak ładny zapach to za mało. Ale zastanawiam się, czy peeling jest dobry. Cały czas kupuję Dove, bo jest jak dla mnie najlepszy, ale zapach lotosu mnie kusi Chodzi mi szczególnie o nie wysuszenie- bo peelingi avon senses mnie strasznie wysuszają i jakoś niefajnie trą skórę.. ) Jakie macie wrażenia?
Jak lubisz delikatne peelingi to będzie ok. Ja jestem przyzwyczajona do gruboziarnistych (jak PlanetSPA z oliwką) i ten tajski mi nie bardzo pasuje, bo jest za delikatny. Pachnie ładnie, nie wysusza mi skóry, ale jakoś nie mam po nim wrażenia świeżej, złuszczonej czy oczyszczonej skóry. W porównaniu do tych senses ma więcej ziarenek ale drobniejsze i nie wysusza jak tamte. Kwestia gustu, mi nie przypasował. Czekam teraz, żeby zamówić sobie olejek do masażu, bo akurat takiego czegoś mi brakuje, ale po niewypale z musem i peelingiem to się boję brać

Mam kryzys liderski, nie mam czasu żeby rekrutować nowe kk, nie mam kiedy się tym zająć, nie mam motywacji ani odwagi teraz żeby wyjść na ulicę. No normalnie jak nie ja się czuję a dziewczyny pode mną się rozkręcają i chcą awansować... I jak tu być starszym liderem dla nich kiedy sił i motywacji brak?
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora