Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - rajstopowy problem...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-09, 16:15   #19
KochanaGadzinka
Rozeznanie

Dot.: rajstopowy problem...

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
przepraszam bardzo wszystkie wizażanki za mój jeden niefortunny post. Myślę, że autorka tematu przymknęłaby na niego oko i czytała dalsze porady ale dzięki Wam mój post niedługo stanie się głównym obiektem zainteresowania w tym wątku. Obiecuję, już więcej to się nigdy nie powtórzy.
Oh już nie czuj się taka urażona

Cytat:
Napisane przez Atreyka Pokaż wiadomość
Hej, może wy mi pomożecie.

Moim problemem są rajstopy, a raczej to co przez nie dzieje się ze stopami- śmierdzą ot co! Buty noszę skórzane, używam antyperspirantu do stóp, dezodorantu do butów, odświeżających wkładek, ale nic, absolutnie nic nie pomaga kiedy muszę nosić rajstopy! Jak wy dajecie sobie z tym rade? Nie pocą wam się stopy jak nosicie rajstopy? Przecież to sztuczne jest więc jak mają się nie pocić? Chyba, że są jakieś dobre rajstopy z jakiś dobrych materiałów? Nie wiem co robić już, jestem załamana bo mam teraz taką pracę, że cały dzień rajstopy+półbuty... i absolutnie nigdzie po pracy iść nie mogę gdzie bym miała buty zdjąć...
Dodam iż takich problemów absolutnie nie mam kiedy nosze skarpetki, mam zdrowe stopy i praktycznie niepocące się. Opisywany problem dotyczny tylko tych cholernych rajstop!
Co mam z tym zrobić? Muszę w nich chodzić taką mam pracę
Nie wiem co poradzic, proponuję zmienic buty na bardziej przewiewne. I jeżeli masz taką możliwosc to myj stopy w pracy i nakładaj na nie jakiś anyperspirant zaraz po umyciu.

Rozjaśnię w końcu te czarne kłaki!
KochanaGadzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując