Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My się jeździć nie boimy i po drogach się wozimy! - mamy już prawo jazdy - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-09, 19:01   #213
agness813
Raczkowanie

Dot.: Amatorki - czyli mam prawo jazdy i co dalej? - cz. II

Cytat:
Napisane przez PannaCola Pokaż wiadomość
Dzięki
Czuję się doceniona
I tak ma być widać po Twoich kolejnych postach że zmotywowana też

Cytat:
Napisane przez mala19881 Pokaż wiadomość
Dzisiaj jade na piwko do kolezanki - autobusem jakos niechetnie przyznam szczerze
I jak się piwkowanie udało?

Cytat:
Napisane przez PannaCola Pokaż wiadomość
jeżdżę autem TŻ'a to też muszę mu pomerdać wszystko Bo siadając po nie, ani nie dosięgam kierownicy,ani pedałów No i nic nie widzę
Ja mam tak jak wsiadam po mężu

Cytat:
Napisane przez kanigirl Pokaż wiadomość
ktoś mi obtarł samochod na parkingu i mam obdarty lakier na drzwiach
Mocno?? ...takich to tylko ...

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Ja zostawiłam wczoraj auto w miejscu, w którym nie lubię stawać (przy takim zastawionym samochodami placyku, na którym się zawraca żeby wyjechać z mojej ulicy). Boję się, żeby mnie ktoś nie przyhaczył... Ale to było ostatnie miejsce, nawet wszystkie trawniki są obstawione...!!!
Dlatego nie lubię weekendów,ja byłam wczoraj u kolezanki która mieszka w centrum Szczecina,oczywiście ścisk jakich mało,nigdzie wolnego miejsca a jak już było to na gabaryt-Seicento
Musiałam zaparkować dwie ulice dalej
Na szczęście u mnie na osiedlu,pod blokiem mało kiedy zajęte są wszystkie miejsca,nie ważne która godzina,na palcach jednaj ręki mogę policzyć ile razy tak było nawet jeśli tak się stanie,mam jeszcze jeden parking od drugiej strony,nie lubię tam zostawiać auta bo vis a vis jest sklep monopolowy i stoi tam zawsze taki element....poza tym od strony podwórka nie ma latarń i jest tam ciemno jak...wiecie gdzie własnie tam porysowano mi autko świeżo po zakupie Jednak to zawsze jakaś alternatywa,odchodzi stres pod tytułem-czy będę miała gdzie stanąć jak wrócę??

Cytat:
Napisane przez aguna Pokaż wiadomość
Taksówkarz o mało we mnie nie wjechał, albo zapomniał, że mam pierwszeństwo, albo koniecznie chciał być pierwszy
Myslę że to drugie raczej na nich trzeba strasznie uważać

Jutro mnie czeka wyprawa do biura paszportowego,wiem jak jechać tylko do pewnego momentu,potem jest taka masa uliczek,jednokierunkowych zresztą,że boję się że się zamotam
Cóż....najwyżej zapytam kogoś o drogę