2010-05-09, 21:17
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
Napisane przez ankoro
Dawno Cię nie było, a szkoda, bo kiedyś byłaś bardzo pomocna.Staraj się nas nie zaniedbywać  , niestety gorącej 5 nie znam.
|
miło, że są osoby, które mnie pamiętają, bo widzę sporo nowych wizażanek w wątku troche mi się życie pokomplikowało i nie miałam czasu ani głowy do avonu, ale postaram się to w miarę możliwości nadrobić (choć obawiam się, że czytanie prawie 3 wątków mi się nie uda )
a tak jeszcze o kosmetykach, żeby nie robić całkiem off topu to mam kilka spostrzeżeń mianowicie:
-luksusowy mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu zapach ma fenomenalny, konsystencja super, nawilża całkiem nieżle, ALE.. nie wiem czy to tylko u mnie się dzieje (bo jak wspominałam mam zaległości w wątku więc może była już o ty mowa) ale mam straszne trudności żeby zmyć po całym dniu ten balsam z siebie.. tzn przy kontakcie z wodą na mojej skórze robi się jakaś taka warstwa, że jak dotknę to aż piszczy (o taki tępy efekt jak po antyperspirancie) poza tym robi się na skórze jakiś taki biały osad który strasznie ciężko zmyć.. dziwne to trochę i nie wiem skąd to się bierze..
-zaczęłam używać kremu do twarzy z naturals miód i olejek migdalowy, ale nie na twarz tylko jako balsam do ciała i muszę powiedzieć, że sprawuje się świetnie no i przy okazji bosko pachnie 
-i jeszcze precyzyjny ołówek do kresek, kupiłam już dawno ale zadziałam gdzieś i ostatnio przy porządkach znalazłam pudełeczko kredka jest świetna przy malowaniu, mięciusieńka, nie kruszy się i świetnie daje się ją rozetrzeć, bardzo fajny efekt, tylko że wydaje mi się troszkę nietrwała, bo wieczorem już prawie jej nie widać, pod tym względem nie umywa się do wykręcanej konturówki
Cytat:
Napisane przez p_misiowa
a ja mam pytanie odnośnie paczuszki 
powiedzmy, że mam zamówienie na mniej niż 150zł i odbieram je w COKu to czy płacę wtedy za 'pakowanie paczki' te 10zl??
|
jeśli jest to pierwsze zamówienie w katalogu to tak, paczka na COK jest traktowana tak samo jak ta na adres domowy, no chyba że źle zrozumiałam i po prostu chcesz zrobić zakupy w COKu na te mniej niż 150zł to
Jeżeli w bieżącym lub w jednym z dwóch poprzednich katalogów suma twoich zamówień była większa lub równa 150 PLN w cenach katalogowych możesz dokonywać zakupów w Centrach bez naliczania 10PLN opłaty kosztów realizacji małego zamówienia (KRMZ). Liczba transakcji jest nieograniczona!
Edytowane przez ashiva
Czas edycji: 2010-05-09 o 21:22
|
|
|