Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy bywacie zazdrosne bez powodu?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-02-25, 14:41   #3
Charlotte
Wtajemniczenie

GG do Charlotte
Re: Czy bywacie zazdrosne bez powodu?

Gonia1 napisał(a):
> Hmm..chyba raczej nic Ci nie poradzę, bo... w sumie mam podobny problem. Aktualnie nie mam chłopaka, ale wiem, że potrafię być zazdrosna o pierdoły... choćby np. o to, że wiem że podoba mu się jakaś aktorka

na szczęście ja nie wiem o żadnych aktorkach podobających się moejmu facetowi bo by mnie to męczyło dłuuudo dłuuugo, zanim by mi wyperswadował, że ja Mu się podobam najbardziej Za to kiedyś spotkał się u siebie w miejscowości pogadać z kumplami i któryś z nich miał akurat Playboya z Martyną Wojciechowską w samochodzie, więc oczywiście wyjął, żeby pokazać kumplom. No mój facet oczywiście też ja widział i opowiedział mi o tym - potem byłam zazdrosna chyba przez pół roku. Zresztą do dziś nie mogę na nia patrzeć

>W sumie ta moja zazdrość mnie samą trochę dziwi, bo wiem, że jestem dość atrakcyjna (to także opinia innych), a mimo to....

Ja mam tak samo. Nie dość, że sama uważam się za atrakcyjną osobę, to jeszcze mój facet powiedział, że naprawdę jakbym się ubrała tak jak te dziewczyny i weszła na podest, to nie odróżniałabym się od nich, a dla Niego to byłabym nawet ładniejsza od nich. No i po czynach i zachowaniu również widzę, że mnie uwielbia i że bardzo Mu się podobam i podniecam. A mimo to, to jednak one, a nie ja, były na podestach i tańczyły seksownie i to je widział mój facet

>Ja także bardzo chciałabym się z tego wyleczyć, też mam koleżanki, które nic sobie nie robią z tego, że ich facet czasem popatrzy na inną, ale ja tak nie potrafię... I wiem, że na Twoim miejscu zachowałabym się tak samo, tzn. robiłabym dobrą minę do złej gry, a w środku by się we mnie gotowało...

Trochę mi raźniej wiedząc, że nie tylko ja jestem taką zazdrośnicą.

>Dziewczyny!! Pomóżcie nam pokonać to okropne uczucie!!!!

Prosimy
Charlotte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując