Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-10, 19:03   #3608
boszka1987
Raczkowanie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

witam, uffffff wreszcie Was dogoniłam, miałam prawie 10 stron do przeczytania ale lekturaa więc nadrabiam w odp
sylwusia co do naszych cyców, ja zazdroszcze tobie dużych ty mi małych, ahh zawsze się chce tego co się nie mahehe
karadka ale się się uśmiałam z twojej wypowiedzi
"bo wiesz w klubie to dyskusje tylko na temat frytek, panierowanych schabowych, ociekajacych tluszczem kielbas, chipsow, deserow z bita smietana, tortow orzechowych i ogromnej ilosci alkoholu ktora wypijamy kazdego dnia z rana i wieczorem wiec to chyba nie dla Ciebie "
50 wiosen "Dla mnie ciągłe wysłuchwanie jak to źle robię popełniając grzeszki byłoby bardzo deprymujące i dołujace. Podejrzewam że nie byłabym już na diecie i na tym forum. Ciągłe pouczanie mnie nie mobilizuje raczej działa mi na nerwy" ja też bym już dawno zrezygnowała gdyby nie wasze wsparcie
leejam ty do 50 kg dążysz? mamy podobny wzrost a ja stanęłam na 59 kg i byłam happy i teraz tak myśle że chyba zle zrobiłam, że skończyłam II faze mogłam jeszcze zejść z 5kg cóż najwyżej jak sylwusia po wakacjach znów zaczne, tylko że z moich cyców by ino plasterki zostałyhaha
haniula chyba w podpisie mam kiedy zaczęłyśmy

tak poza tym u mnie też @, i to dzien wczesniej od niedzieli haha, waga w normie nic nie spada ani w góre nie idzie cały czas 59,2 pozdrawiam gorąco
aha a dyskusja goraca była ojj gorąca:P haniula ty to grozna jesteś i reszta też az sie boje

Edytowane przez boszka1987
Czas edycji: 2010-05-10 o 19:04
boszka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując