Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co piszczy, a co świszczy, czyli Licealistki cz. IV :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-10, 21:19   #1036
ekscentryczna
Zakorzenienie

Dot.: co piszczy, a co świszczy, czyli Licealistki cz. IV :D

[QUOTE=kaaarii;19201772][QUOTE=ekscentryczna;19201 642]
Cytat:
Napisane przez kaaarii Pokaż wiadomość

Oj wiem , coś o okopach, okopywaliśmy się gdzieś za Krk, na poligonie.A za wyjazdy na poligon/ jednostkę płacicie? Bo my np mamy wszystko za darmo, włącznie z 6 dniowym obozem, nawet mundury za free dostejmy, tylko beret, pas i buty mamy sobie kupić
no to fajnie kurde ze;/
my za mundur : spodnie , katana , koszulka czarna z napisem klasa mundurowa , beret, pas i buty taktyczne te najgorsze co strasznie stope na poczatku obdzieraja placilismy okolo 600 zl ;] + poligon na 5 dni = 250 zl .
wyjazd na pustynie 50 zl , dodatkowo jak dostawalismy mundury to na metkach byl rok np. 2007 ;/ stare mundury zalezale nam dali za ktore musielismy placic.. i oczywiscie za male / duze . ja do tej pory mam za duza katane , kolezanka spodnie za dlugie i wiele innych osob... to jest smieszne po prostu .. nasz ten caly Hasiak jest tak Przyj.ebany ze ja nie mam nerwow do niego . jemu zalezy tylko i wylacznie na pieniadzach chyba a nie na tym zeby dzieci przygotowywac do drogi w strone sluzb mundurowych ;/ ehm...
mielismy takze zajecia samoobrony za ktore musielismy placic
haha . a jak wybieralismy szkole to tak ladnie opisywali ta klase , ciagle wycieczki , sramto tamto . no zalllll!!
najlpiej jak dowalili nam na poczatku we wrzesniu ., dosc ze mundur rodzice mieli kupic za okolo 600 zl to jeszcze poligon 250 + artykuly szkole i ksiazki ;/ . przeciez jak sa u mnie w klasie biedniejsze osoby to chyba rodzice musieli brac kredyt ;/ w ogole to nie przemysleli ...
jedyne co mnie trzyma przy tej szkole moja KLASA. znaczy moje 4 przyjaciolki i kilku kolegow. bo reszta tez rzygam .
no i spoko sa nauczyciele nawet , ciezko nie jest bardzo jesli chodzi o nauke.. znaczy wiadome zalezy jak dla kogo bo np. na polrocze tylko 10 osob nie bylo zagrozonych ;] ja bylam w tej 10.
a i jeszcze mi sie przypomnialo , mowiono na poczatku wrzesnia ze jak ktos bedzie mial jakies zagrozenie to nie moze jechac na poligon;] hyh . dzisiaj sie dowiedzielismy ze dozwolone sa 3 zagroznia... czy to nie jest smieszne?
boze jak o tym mysle to mnie po prostu krew zalewa!!!!!!!!!!!!!

ekscentryczna jest offline Zgłoś do moderatora