Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy ktoś szuka pracy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-11, 08:51   #3456
marricka
Raczkowanie

Dot.: czy ktoś szuka pracy?

Cytat:
Napisane przez agulkaa Pokaż wiadomość
Ariena jak tam?

A do mnie zadzwoniła dziś Pani ( wprawdzie z miasta odległego ode mnie o 60 km, ale...) i zaprosiła na rozmowę ...co się okazuje jakieś kilkanaście dni temu wysłalam tam (Kancelaria Doradztwa Podatkowego) swoje cv celem ewentualnego wykorzystania w procesie rekrutacji, którą może będą w przyszłości przeprowadzać...No i chyba przeprowadzają ...na Samodzielną Księgową....Ale jest wielkie ALE....ja kompletnie nie mam w tym doświadczenia Mam ukończony kurs na samodzielną księgową, uczę się na doradcę podatkowego, ale praktyki w tym żadnej No i teraz klops...głupio trochę bo pojadę tyle kilometrów i co im powiem..Mam nadzieję, że moje cv dokładnie przestudiowali i widzieli że nie mam żadnego doświadczenia w tym zakresie W sumie to nie wiem na co liczą i na co ja liczę...

A mam pytanie: Jaką kwotę podajecie jak pytają o oczekiwania finansowe? Ja mówię, że ponieważ nie mam doświadczenia to 1500 brutto bedzie ok...ale właśnie w niektórych firmach dziwnie na mnie patrzą... Czy to za dużo?a może za mało?
1500 brutto?? Nie żartuj! Tyle to ma kasjer (nie ubliżając nikomu). Nie dziwię się, że dziwnie na ciebie patrzą Jestem zdania, że gdy podajemy za małą kasę, dajemy do zrozumienia, że sami siebie nie doceniamy i dajemy niejako pozwolenie do wykorzystywania nas w przyszłości. Przemyśl lepiej tę swoją kwotę
marricka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując