Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BARDZO PROSZĘ O POMOC!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-02-28, 16:29   #1
justysiek
Zadomowienie

BARDZO PROSZĘ O POMOC!

Drogie Dziewczyny! W końcu zdecydowałam się o tym napisać, choć nie ukrywam, że to dla mnie niełatwe. Mam pewien problem z biustem, zamierzam pójść do specjalisty, ale chciałabym najpierw usłyszeć coś od Was, drogie Wizażanki. Nie wiedziałam gdzie to zamieścić, mam nadzieję, że nie wybrałam źle. Może to dziwne, ale przez spory okres czasu wcale tego nie zauważałam i nawet nie wiem kiedy ten problem się pojawił. Otóż moja prawa pierś jest o jakieś 2 rozmiary większa od lewej. Wiem, że podobno piersi nigdy nie są równe i jednakowe, ale w moim przypadku różnica jest naprawdę spora i widoczna. W ciągu ostatnich kilku lat przytyłam 30 kg, na biuście mam sporo rozstępów, na prawej piersi więcej. Przez długi czas nie przejmowałam się tym, bo koleżanki mnie zbywały, że to normalne, ale mnie to nie daje spokoju. Szperałam po forum, ale nie natrafiłam na taki wątek. Błagam, jeżeli znacie podobny problem z własnego doświadczenia lub jakiejś znajomej etc. to bardzo proszę odezwijcie się! Czekam na wszelkie uwagi. To dla mnie bardzo ważne! J.
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując