Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-11, 10:28   #4265
aniaaa84
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
aniuuu maja ma w pracy monitoring na kompach i mowila ze nie moze teraz czesto pisac....
A no tak, umknęło mi to

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
dziekuje Aniaaa Czyli jednak nadal sie opłaca co nie co kupowac u naszych zach. sasiadow? Super !! pamietam, ze ich chemia wydawala mi sie jakos bardziej pachnaca i fajniejsza A o slodyczach na smierc zapomnialam - jak moglam ! Ritter sport np Mniaaaaaaaaaam
Z takich pudełkowych surowek jest jeszcze Grzeskowiak oraz Multi-smak

Wlasnie MArtus, ja rzadko gotuje na 2 dni i tu moj bład !!!!!!!!!!!!! jedynie wlasnie gulasz udaje mi sie na 2 dni zrobic.. chyba ze gotuje ogorkowa - to wychodzi na 4 hihi Mariusz mowi, ze jak dla wojska Ale co ja poradze ze tak lubie.. sama ją mecze i wcinam z apetytem. Co by mozna jeszce na 2 dni ?
Ja też lubie zachodnią chemię bo tak piszesz ona inaczej pachnie, intensywniej ale nie jakoś mdło a poza tym jest skuteczniejsza przynajmniej jesli chodzi o proszki do prania
słodycze też sa palce lizac

ja właśnie wczoraj ugotowałam pomidorową z ryżem i będę ją sama męczyć bo wszystkich kłuje w podniebienie