Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-11, 19:24   #4369
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
a jeszcze czekam na młode ziemniaki żeby były z Polski. Te biedronkowe to takie młode, najczęściej stare tylko że umyte. A młode to one mają w nazwie. Już się nie mogę doczekać aż na targu będą młode ziemniaczki takie malutkie na raz do buzi

ddaaiissyy Zary nie widziałam ale w H&M mają tańsze rzeczy. U nas koszulka kosztuje (mam porównanie z miast przygranicznych: Zgorzelec-Gerlitz) koło 30zł-40zł a tam 4-5 euro. Są też droższe rzeczy to jest oczywiste, ae kiedyś kupiłam sobie na lato koszulki w H&M po 2-3 euro. Tak samo było w coloseum najdroższe koszulki po 5 euro. I nie pizę o zwykłych podkoszulkach bawełnianych, ale naprawdę porządnych, z nadrukami i bez. Kiedyś w H&M widziałam super sztruksowy płaszczyk czerwony i był za 30euro, w sezonie. Z chemii mają też dobre rzeczy robione dla drogerii DM, super szampony i odżywki po 60centów. Męskie maszynki do golenia (wkłady gillet) tańsze, antyperspiranty np ostatnio mój tż kupił sobie Nivea silver protect za 2euro z groszem a u nas one są po 12 zł, żele pod prysznic też dla DM robione.

SYsunia a jaką masz pewność że w Polsce produkcja słodyczy wygląda inaczej?? ;>
no to mnie uradowałas niesłychanie bzyczko
mniej moj maz................. jedziemy dopiero jutro rano bo.... Wisełka gra mecz No i poszedł sobie tu obok do knajpy na piwko ale za to w ramach rewanzu kupił mi krem coś za coś On happy a ja jeszcze bardziej Bede zmarszczki pod oczami prasowała

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laski czy chlopcu na komunię daje się kwiatki???

zglupiałam
damy:
aparat z wyposazeniem + biblię z dedykacją + bombonierke + i te kwiatki ????

dawac kwiatki chłopcu?
wiesz, ja juz bym kwiatków nie kupowała,
I tak sporo kupiliscie. Pomysł z dedykacja bardzo mi sie spodobał Na pewno komunista sie ucieszy

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
niby dawaja
ale w kwiaciarniach teraz sa sliczne komunijne np swiece w krysztalkach moim zdaniem to juz starczy
nie kupowalabym kwiatkow

uwaga!!
pokazuje moje wczoraj zakupione szpilki na platformie
OMG : love: Boooooooooooskie szpilki !!!!!!!!!!!!!!!!!
Sliczny obcas !! Rewlacja. Bardzo zgrabne ! Gdzie kupiłas ??

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Adaś właśnie śpi.
Za 4 dni skończy 3 mies. (ale to szybko leci).
W czwartek czekają nas 2 wizyty lekarskie i mam nadzieję, że w końcu dowiem się co jest przyczyną tych cholernych infekcji.

A to mój maluszek.

Ja też miałam się zapisać na szkołę, ale ostatecznie jakoś nie zdążyłam I powiem Ci, że też sobie poradziłam Ale jak będziesz chodziła, to na pewno dużo się dowiesz.

ania20m ja na Ciebie kliknęłam Może teraz będziesz wyżej niż na 32 poz.

Całuski dla Adasia Słodziuski i te niebieskie oczeta........ Niejedna będzie bzikowała na ich punkcie
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
A ja czekam na telefon od mojego mezula... poszedl sie zzulic z kolega a ja musze po niego jechac... troche sie boje bo nie do konca wiem czy trafie i tej trasy nie mam opanowanej ale dam rade
Dasz rade, ja tez kiedys po mezula o 23 jechac musiałam a niestety w krakowie ciagle pewna nie jestem - gdzie skrecic, jaka droge wybrac itd. Mnie sie wtedy udało to i Tobie sie uda

Madzia, mam to samo - zawsze jestem niecierpliwa gdy na cos mam czekac - chciałabym juz tu i teraz - nawet jak to jest jakas pierdółęczka tak wiec rozumiem Cie w 100%

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora