2010-05-11, 19:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
Napisane przez bzyczka1
a jeszcze czekam na młode ziemniaki żeby były z Polski. Te biedronkowe to takie młode, najczęściej stare tylko że umyte. A młode to one mają w nazwie. Już się nie mogę doczekać aż na targu będą młode ziemniaczki takie malutkie na raz do buzi
ddaaiissyy Zary nie widziałam ale w H&M mają tańsze rzeczy. U nas koszulka kosztuje (mam porównanie z miast przygranicznych: Zgorzelec-Gerlitz) koło 30zł-40zł a tam 4-5 euro. Są też droższe rzeczy to jest oczywiste, ae kiedyś kupiłam sobie na lato koszulki w H&M po 2-3 euro. Tak samo było w coloseum najdroższe koszulki po 5 euro. I nie pizę o zwykłych podkoszulkach bawełnianych, ale naprawdę porządnych, z nadrukami i bez. Kiedyś w H&M widziałam super sztruksowy płaszczyk czerwony i był za 30euro, w sezonie. Z chemii mają też dobre rzeczy robione dla drogerii DM, super szampony i odżywki po 60centów. Męskie maszynki do golenia (wkłady gillet) tańsze, antyperspiranty np ostatnio mój tż kupił sobie Nivea silver protect za 2euro z groszem a u nas one są po 12 zł, żele pod prysznic też dla DM robione.
SYsunia a jaką masz pewność że w Polsce produkcja słodyczy wygląda inaczej?? ;>
|
no to mnie uradowałas niesłychanie bzyczko  
mniej moj maz................. jedziemy dopiero jutro rano bo.... Wisełka gra mecz No i poszedł sobie tu obok do knajpy na piwko ale za to w ramach rewanzu kupił mi krem coś za coś On happy a ja jeszcze bardziej Bede zmarszczki pod oczami prasowała 
Cytat:
Napisane przez anika222
laski czy chlopcu na komunię daje się kwiatki???
zglupiałam
damy:
aparat z wyposazeniem + biblię z dedykacją + bombonierke + i te kwiatki ????
dawac kwiatki chłopcu?
|
wiesz, ja juz bym kwiatków nie kupowała,
I tak sporo kupiliscie. Pomysł z dedykacja bardzo mi sie spodobał Na pewno komunista sie ucieszy 
Cytat:
Napisane przez agus87
niby dawaja
ale w kwiaciarniach teraz sa sliczne komunijne np swiece w krysztalkach  moim zdaniem to juz starczy
nie kupowalabym kwiatkow
uwaga!!
pokazuje moje wczoraj zakupione szpilki na platformie 
|
OMG    : love: Boooooooooooskie szpilki !!!!!!!!!!!!!!!!!
Sliczny obcas !! Rewlacja. Bardzo zgrabne ! Gdzie kupiłas ??
Cytat:
Napisane przez azzis
Adaś właśnie śpi.
Za 4 dni skończy 3 mies. (ale to szybko leci).
W czwartek czekają nas 2 wizyty lekarskie i mam nadzieję, że w końcu dowiem się co jest przyczyną tych cholernych infekcji.
A to mój maluszek.
Ja też miałam się zapisać na szkołę, ale ostatecznie jakoś nie zdążyłam  I powiem Ci, że też sobie poradziłam  Ale jak będziesz chodziła, to na pewno dużo się dowiesz.
ania20m ja na Ciebie kliknęłam  Może teraz będziesz wyżej niż na 32 poz. 
|
Całuski dla Adasia Słodziuski i te niebieskie oczeta........ Niejedna będzie bzikowała na ich punkcie 
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
A ja czekam na telefon od mojego mezula... poszedl sie zzulic z kolega a ja musze po niego jechac... troche sie boje bo nie do konca wiem czy trafie i tej trasy nie mam opanowanej  ale dam rade 
|
Dasz rade, ja tez kiedys po mezula o 23 jechac musiałam a niestety w krakowie ciagle pewna nie jestem - gdzie skrecic, jaka droge wybrac itd. Mnie sie wtedy udało to i Tobie sie uda 
Madzia, mam to samo - zawsze jestem niecierpliwa gdy na cos mam czekac - chciałabym juz tu i teraz - nawet jak to jest jakas pierdółęczka tak wiec rozumiem Cie w 100%
Twój pierwszy krzyk... 
|
|
|