Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-11, 21:21   #4025
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Wiesz, wszystkie leki mają skutki uboczne - popatrz na ulotkę banalnych tabletek przeciwbólowych, jakie tam są skutki uboczne wypisane - łącznie z krwotokami wewnętrznymi, niewydolnością wątroby i nerek - do wyboru Skutki uboczne nie muszą wystąpić. Twój TŻ w końcu chyba będzie pod kontrolą lekarza, więc jakby coś się działo to na pewno będzie do kogo się zwrócić.
Nie martw się, to dobrze, że będzie leczony jak należy
no ja wiem , że każdy ma skutek uboczny , ale część jakich mi powiedział , to takie jakby jakąś chemioterapię miał .
Ja wiem , że on twardy chłop jest ale widzę w jego oczach , że się boi chodź mi się nie przyzna do tego . Boję się tego leczenia , że ciężko będzie to przechodził i będzie chciał mnie zostawić tylko dlatego, że będzie sądził , że jest dla mnie ciężarem ... nie wiem czemu faceci tak myślą .

Ciekawi mnie to zachowanie TŻ , albo wziął wszystko do serca co mu mówiłam , albo może niedługo kolanka mu się ugną