2010-05-12, 07:38
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: FREE SAMPLES część VI
Cytat:
Napisane przez Koan
Dziewczyny, z LRP chyba beda niezle jaja...
Na fejsbuku, pytaja ciagle, co z nagrodami za ankiete 150 pierwszych osob?
LRP odpowiada, ze wysylaja nagrody na biezaco ale czesc jeszcze mogla nie dosjsc do zwyciezcow. - Mysle sobie ok..
Ale dzisiaj rano spadlam z krzesla 
Przeczytalam, ze...
LRP na kolejne pytanie o te ankiete i nagrody z niej odpisalo, ze osoby, ktore wygraly, dostaly od nich @ z informacja o tym...... 
No, to ciekawe, bo wyswietlil mi sie po wypelnieniu ankiety napis, ze jestem jedna ze 150 osob, ze gratuluja, itd. a @ z inf. o wygranej do dzis nie dostalam....
Wy dostalyscie ten @ ???
|
Ja wypełniłam ta ankietę zaraz jak tylko się pojawiła i dostałam takiego maila, już nie pamiętam dokładnie o co w nim było napisane, ale właśnie, że wygrałam, później przyszedł drugi, że w związku z żałobą narodową konkurs zostanie zawieszony, a osoby które do tego czasu wygrały, nagrody otrzymają pocztą pod wskazany adres - to było 12 kwietnia. Do tej pory nie otrzymałam, żadnej informacji, ani paczki, a skoro wzięłam udział pierwszego dnia konkursu to logicznie rzecz biorąc powinnam otrzymać zestaw jako jedna z pierwszych, a tu pusto.
Niemożliwe, żeby im serwer padł, bo po tym jak konkurs został "odwieszony" czyli po żałobie próbowała moja siostra i jej już tylko podziękowali.
Czas edycji: 2010-05-12 o 07:41
Powód: Literówka.
|
|
|