Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Keratynowy CUD :D czyli prostowanie keratynowe
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 10:18   #1036
Gonia
Zakorzenienie

Dot.: Keratynowy CUD :D czyli prostowanie keratynowe

ja zamówiłam właśnie keratynę z mazideł i będę dodawała ją po prostu do szamponu Babydream . Mam nadzieieję, że to wystarczy

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez go_be Pokaż wiadomość
witam ja jakiś czas temu robiłam sobie ten zabieg u fryzjera na produktach cappola(koszt 350 zł w łodzi).
do ceny produktów nawet tych ściągniętych z ebay doliczcie jeszcze ok 250 zł za prostownicę tytanową (taką która nagrzewa się do 215 stopni) no i szampony i odżywki z keratyną- jeśli ktoś zamierza zrobić sobie taki zabieg tylko raz to najzwyczajniej w świecie się nie opłaca sprowadzać tego wszystkiego ze stanów.

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

ja zrobiłam ten zabieg w salonie w andrespolu ok 10 km od centrum łodzi i zapłaciłam 350 zł za włosy do ramion oczywiście na cappolu ale do ceny zabiegu należy doliczyć jeszcze szampon i odżywkę (170 zł) jak zabieg ma się utrzymać te 6 m-cy

Mnie zabieg w domu wyniesie 130 zł ..... mam włosy do łopatek.... więc nie pisz, że to sie nie opłaca !!!!

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora