2010-05-12, 11:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girls cz. XIX :)
Cytat:
Napisane przez ZARAAA
ale doczytałaś to co ja pisałam? napisałam przecież że uwielbiam ten wątek... napisałam też że mało się udzielam bo nie mam czasu rozmawiać przez internet bo zabiera to dużo czasu... i że nie chcę się kłócić tylko załagodzić sytuacje.. a wtrąciłam się bo nie chcę żeby wątek się rozpadł bo lubię go czytać. Ty też jesteś za tym żeby pojechać kogoś za to że pisał może i głupoty ale nie był tego świadomy że "zaśmieca wasze forum" nie można było tego jakoś normalnie rozegrać zamiast pojeżdżać i obrażac od razu dziewczyne?? według mnie też ten wątek nie jest ciekawy i nie zaprzeczę. może jak byście zaczęły się udzielać i pisać tutaj ze sobą było by tak jak dawniej ...
a przecież stare AG też dużo pisały o klikach....
|
Kochanie, ale ile razy juz Zenek pisal, ze pisalam z nia o tym, ze jest inaczej? No ile razy mamy sie powtarzac? I tu nie chodzi o to, ze my nie chcemy nowych. kazda nowa byla przyjmowana. Czy ktorejs napisalysmy, ze nie chcemy jej tu widziec? Nie. Nie bylo nigdy takiej sytuacji. Tylko jakims dziwnym cudem nowe przychodzily i potrafily sie wkrecic miedzy nas nie rozwalajac watku, wkrecajac sie w temat. Nie bylo pierdzielenia o nie wiadomo czym. Krotka pilka.
|
|
|