Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brąz ZIMNY czy POPIELATY? Pytanie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-12, 12:04   #3906
Shade_23
Zadomowienie

Dot.: Brąz ZIMNY czy POPIELATY? Pytanie...

No kombinuję, kombinuję! Nadal się waham między Wellą 8,81, Richese 9,11 i Goldwelem 8AS.
One się na pewno wszystkie szybko wypłukują, więc to już nawet nie o to chodzi. Raczej o efekt, jaki zostawią na pasemkach.

Wczoraj wypłukałam je ostro w płukance i są takie siwawe z lekką poświatą fioletu (akurat mam niezbyt polecaną płukankę). I do tego dążę. Tyle, że płukanka nie zabije mi rudości, a troszke jeszcze ich tam mam.

Gadmarka ja też słyszałam, że Matrix się wypłukuje na brzydki kolor i w ogóle że 6A jest rudawy... Też mi się kiedyś podobał, ale odpuściłam.

Cao mam nadzieję, że aż tak Ci nie dałyśmy w kość... My tu nie atakujemy z nieżyczliwości! Warto o tym pamiętać.

Zyta absolutnie nie rezygnuję z Welli. Aga mnie troszkę odstraszyła, ale Aga robiła zupełnie innym odcieniem min. 6,71... Ja też kiedyś go miałam i wyszedł ciepły - kasztanowy. Natomiast ta 8,81 wygląda na zimną biel No na pewno muszę mieć coś z popielem. I dobrze by było, żeby w ofercie były mixtony, bo czuję, że się od nich uzależniam...
Shade_23 jest offline Zgłoś do moderatora