Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z ludźmi na studiach? Odpuścić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-12, 13:35   #14
ever-dream
Wtajemniczenie

Dot.: Problem z ludźmi na studiach? Odpuścić?

Ja też jak czytam często to co piszesz, to stwierdzam, że bardzo rozsądną i w porządku z Ciebie dziewczyna Nie mogę sobie wyobrazić, że możesz wzbudzać w kimś jakieś negatywne odczucia

Po prostu niektórzy ludzie tacy są i już. Sama nie dogaduję się z moją grupą na studiach, ale mam sporo znajomych poza nią i wiem, że w liceum, na różnistych kursach nigdy nie miałam problemów z zaznajomieniem się z innymi. Czasami chyba tak jest, że nieszczęśliwym trafem znajdziemy się w grupie osób nie pasujących do nas ani charakterem ani podejściem do życia. Niektórzy, że tak brzydko powiem z natury są podli - też to zauważyłam, bo mam w grupie kolegę z paraliżem części ciała i duża część grupy już na samym początku zajęć w sposób perfidny naśmiewała się z niego Po prostu olej to, niech Cie trzyma w dobrym nastroju myśl o tym, że "jesteś lepsza od nich".