Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Wszystkie sie rozpakowały- czas się sprawdzić w roli MAMY" - marzec/kwiecień 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-12, 17:44   #1061
aixa
Rozeznanie

Dot.: "Wszystkie sie rozpakowały- czas się sprawdzić w roli MAMY" - marzec/kwiecień

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ufff nadrobiłam te 3 strony ja dziś u koleżanki byłam cały dzień u nas 26 stopni i strasznie grzeje słońce ale mój mały ma katar tylko kicha często, ale wydzieliny nie ma, temp. też nie, zakropiłam mu otrivin baby i bedę obserwować jak coś tfu tfu to jutro mnie czeka wizyta prywatnie....oby mu sie nie rozwinęło nic
czy otrivin baby jest na receptę? Moja malutka też ma katar już 9 dzień i kicha. Pediarta przepisała mi wit.C i kropelki do noska homeopatyczne ale nie pomaga.

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
moze wyjde na chwalipiętę ale chciałam wam pokazać moją różowa landrynke
ślicznotka

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
-----

DOSZŁO OD:
machaj,aniap,Baobabek,Joa nna Płóciennik (ale czemu 15 zeta przyszlo?), libra777,Pop,Ferrou,catro ,Aixa,aneczkkaaa,Asiulek 23,madziwnia

chyba dwie dziewczyny pisały że prześlą jutro. Rowniez jutro zloze to zamowienie, bo dzisiaj mialam mlyn troche. Jutro TZ wczesniej w domu to bedzie latwiej. No i jutro dowiemy sie czy przeprowadzamy sie do wiekszego mieszkania-trzymajcie kciuki!

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
chwalimy sie , w poniedzialek mialysmy 5 tygodni
Oliwka pannica

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
A to mój mały solenizant
jakie piękne oczęta a te rzęski

Cytat:
to ja się też pochwalę moim 8-tygodniowym i 3 dniowym Kubulkiem na 1 zdjęciu ze mną 2 tyg temu (miał 6 tyg), na ostatnim pilnowany przez moją 13 miesięczną siostrzenicę
Gmyrelka - mój tż wanienkę po kapieli spłukuje dokładnie gorącą wodą - tyle
Dziewczyny odezwał się mój ząb...górna szóstka, spuchł mi policzek, a na dziąśle zrobił się ropień (wycisnęłam go, przyłożyłam wacik nasączony słoną wodą, teraz mam taką rankę...)łykłam nurofen i obdzwoniłam wszystkie gabinety u mnie w mieście i nikt mnie nie chce dzisiaj przyjąć - najwcześniej za 2 tyg....macie jakieś pomysły jak wytępić opuchliznę??szałwia i olejek goździkowy już nie działają
Kubuś słodki jest, duża różnica między pierwszym zdjęciem a resztą. No i zdjęcie 3 jest jak z reklamy. Pięknie pozował.

Cytat:
jej u Was co łaska??? matko u nas za ślub płaciliśmy 700 zł, kościelnemu 100zł, organista 250 zł =1050 zł zostawiliśmy w kościele....pytaliśmy o chrzciny i tak: za chrzest 400zł kościelny 100 zł, organista się podniósł na 300zł= 800 zł....
jakie kwoty????? i organista 300zł!!!!!!!???!!!!!:pala : masakra

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
No to i ja się chwalę
przecudna piękniśka kocham takie malutkie dzidziulki, moja Lenka też z tych drobniejszych

Lecę zaraz na aerobic. To jest mój sposób na dietę. Ćwiczenia. Zajęcia noszą nazwę Fat Burner i naprawdę są intensywne. Czuję, jak mi się boczki spalają

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Asia to nic takiego mojemu Maćkowi tez czasem się tak ulewa nie przejmuj się

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Wczoraj myślałam że oszaleję cały dzień byłam sama w domu mały dawał mi w kość nie miałam chwili spokoju Kochany małż pracował do późna ogólnie miał wszystko wiecie gdzie normalnie myślałam że go walne przyjechał po 22 zrobiłam mu wielką awanturę i pszłam na spacer normalnie musiałam wyjść z domu taka byłam wściekła musialam odsapnąć Miałyście już takie nerwy ? Dawno nie byłam taka wściekła
Aniu i mnie się zdarzyło. Najpierw byłam wściekła na Lenkę, że taka niedobra potem na siebie, że się na nią wściekam a na końcu oberwało się mężowi, bo późno z pracy wrócił. Ach...

Maja 27.04.2017 CC
aixa jest offline Zgłoś do moderatora