2010-05-12, 17:44
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: "Wszystkie sie rozpakowały- czas się sprawdzić w roli MAMY" - marzec/kwiecień
Cytat:
Napisane przez Baobabek
ufff nadrobiłam te 3 strony  ja dziś u koleżanki byłam cały dzień u nas 26 stopni i strasznie grzeje słońce  ale mój mały ma katar  tylko kicha często, ale wydzieliny nie ma, temp. też nie, zakropiłam mu otrivin baby i bedę obserwować jak coś tfu tfu to jutro mnie czeka wizyta prywatnie....oby mu sie nie rozwinęło nic
|
czy otrivin baby jest na receptę? Moja malutka też ma katar już 9 dzień i kicha. Pediarta przepisała mi wit.C i kropelki do noska homeopatyczne ale nie pomaga. 
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a
moze wyjde na chwalipiętę  ale chciałam wam pokazać moją różowa landrynke 
|
ślicznotka
Cytat:
Napisane przez mrowak
-----
DOSZŁO OD:
machaj,aniap,Baobabek,Joa nna Płóciennik (ale czemu 15 zeta przyszlo?), libra777,Pop,Ferrou,catro ,Aixa,aneczkkaaa,Asiulek 23,madziwnia
chyba dwie dziewczyny pisały że prześlą jutro. Rowniez jutro zloze to zamowienie, bo dzisiaj mialam mlyn troche. Jutro TZ wczesniej w domu to bedzie latwiej. No i jutro dowiemy sie czy przeprowadzamy sie do wiekszego mieszkania-trzymajcie kciuki!
|

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa
chwalimy sie , w poniedzialek mialysmy 5 tygodni
|
Oliwka pannica
Cytat:
Napisane przez libra777
A to mój mały solenizant
|
jakie piękne oczęta a te rzęski 
Cytat:
Napisane przez Baobabek
to ja się też pochwalę moim 8-tygodniowym i 3 dniowym Kubulkiem  na 1 zdjęciu ze mną 2 tyg temu (miał 6 tyg), na ostatnim pilnowany przez moją 13 miesięczną siostrzenicę
Gmyrelka - mój tż wanienkę po kapieli spłukuje dokładnie gorącą wodą - tyle 
Dziewczyny odezwał się mój ząb...górna szóstka, spuchł mi policzek, a na dziąśle zrobił się ropień (wycisnęłam go, przyłożyłam wacik nasączony słoną wodą, teraz mam taką rankę...)łykłam nurofen i obdzwoniłam wszystkie gabinety u mnie w mieście i nikt mnie nie chce dzisiaj przyjąć - najwcześniej za 2 tyg....macie jakieś pomysły jak wytępić opuchliznę??szałwia i olejek goździkowy już nie działają 
|
Kubuś słodki jest, duża różnica między pierwszym zdjęciem a resztą. No i zdjęcie 3 jest jak z reklamy. Pięknie pozował.
Cytat:
Napisane przez Baobabek
jej u Was co łaska??? matko u nas za ślub płaciliśmy 700 zł, kościelnemu 100zł, organista 250 zł =1050 zł zostawiliśmy w kościele....pytaliśmy o chrzciny i tak: za chrzest 400zł kościelny 100 zł, organista się podniósł na 300zł= 800 zł....
|
jakie kwoty????? i organista 300zł!!!!!!!???!!!!!:pala : masakra
Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23
No to i ja się chwalę 
|
przecudna piękniśka kocham takie malutkie dzidziulki, moja Lenka też z tych drobniejszych 
Lecę zaraz na aerobic. To jest mój sposób na dietę. Ćwiczenia. Zajęcia noszą nazwę Fat Burner i naprawdę są intensywne. Czuję, jak mi się boczki spalają
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------
Cytat:
Napisane przez aneczkkaa
Asia to nic takiego mojemu Maćkowi tez czasem się tak ulewa nie przejmuj się 
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------
Wczoraj myślałam że oszaleję  cały dzień byłam sama w domu mały dawał mi w kość nie miałam chwili spokoju Kochany małż pracował do późna ogólnie miał wszystko wiecie gdzie normalnie myślałam że go walne  przyjechał po 22 zrobiłam mu wielką awanturę i pszłam na spacer normalnie musiałam wyjść z domu  taka byłam wściekła  musialam odsapnąć  Miałyście już takie nerwy ? Dawno nie byłam taka wściekła 
|
Aniu i mnie się zdarzyło. Najpierw byłam wściekła na Lenkę, że taka niedobra potem na siebie, że się na nią wściekam a na końcu oberwało się mężowi , bo późno z pracy wrócił . Ach...
|
|
|