Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - AA Emulsja Antycellulitowa POLECAM!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-26, 20:05   #1
Eire
Raczkowanie

AA Emulsja Antycellulitowa POLECAM!!!

Kochane wizazanki, chcialabym podzielic sie z Wami moim najnowszym odkryciem. Nie chodzi mi o jakis najnowszy kosmetyk lecz o rewelacyjne dzialanie byc moze znanej Wam AA Emulsji Antycellulitowej. Emulsje ta stosuje juz ponad 2 miesiace ( wmasowuje codziennie rano i wieczorem, zawsze od dolu nog w kierunku serca-tak wyczytalam w necie) i musze stwierdzic, ze zauwazylam na swoich nogach wspanialą poprawe. Problemy z cellulitem mialam od zawsze (mimo tego ze mam dopiero 23 lata i jestem szczupla) i nigdy nie udalo mi sie znalezc czegos, co mogloby mi pomoc.
Emulsja ta sprawila po pierwsze, i chyba najwazniejsze, ze wyraznie zmiejszyl mi sie cellulit (zwlaszcza na udach z tylu), dodatkowo atutem tej emulsji jest to, ze moje nogi obecnie sa niesamowicie nawilzone i wspaniale gladkie. Tak wiec kochane wizazanki polecam wam owa emulsje (koloru pistacjowego) i mam nadzieje, ze tez zauwazycie zmiany

PS. dodatkowo kazdego wieczoru stosuje naprzemienny masaz wodny (prysznic) raz ciepla woda, raz zimna, zawsze konczac zimna woda. To tez bardzo pozytywnie wplywa na ukrwienie nog i wygladza skore, a przy tym doskonale wspolgra z emulsja antycellulitowa
Eire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując