Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie wiosna, każda z nas radosna, bo do ślubu coraz mniej, hej,hej,hej! PM2011 cz.17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-12, 18:30   #4805
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Idzie wiosna, każda z nas radosna, bo do ślubu coraz mniej, hej,hej,hej! PM2011

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
a ja mam doła bo 1.06 mam mega trudny egzamin ustny z 3 lat beda nacz egzaminowac jakies komisje ze slaskich szpitali jakie ogrom wiedzy trzrba do tego miec to nawet nie mówie a ja nawet nie zaczełam jeszcze do pracy musze chodzic a i tak juz mega duzo wolnego wziełam tak sie boje to mój pionierski przedmiot a nie mam tyle czasu na nauke ile bym chciała nigdy sie tak nie stresowałam szkołą..
dasz sobie rade pomysl ze wakacje juz niedlugo i sie wybyczysz troche

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ale nie rozstajecie sie prawda?!

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Ale mnie D. wkurzyl ... ;/
Zadzwonil jak skonczyl pisac egzamin, ze niedlugo wraca i zadzwoni na Skype do mnie.. to czekam jak glupia.. napisalam w koncu o ktorej bedzie a ten pisze, ze na piwie jest jeszcze, nie wie kiedy wroci ... no ciul mnie strzeli zaraz ;/ Dobrze wie, ze jutro nie mam czasu a on w piatek wyjezdza i wraca w niedziele wiec uslyszymy sie dopiero w poniedzialek ehhhh ale mi cisnienie skacze
faceci

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
jeszcze musze myslec nad makijazem tzn umyslec jakies dobre zestawienie na komunie bo znajoma mgr która mnie uczy własnie z tego przedmiotu ma komunie syna w niedziele i powiedziała ze albo ja ja maluje albo nikt a ze ja wyjezdzam to jutro sie umówiłysmy jade na uczelnie z kometykami dla niej i bede jej mówic do jak i gdzie ma sobie nanieść

dobra juz przyszykowałam zestaw
no niezle troche pokrecone ale chyba zrozumialam

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Chyba nie jest z nami aż tak źle B. zadzwonił, czy przyjadę do niego na herbatkę
fajnie

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora