2010-05-12, 19:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część X
Cytat:
Napisane przez majade
no właśnie New Look mnie kusi, jak z jakością ich produktów (głownie chodzi mi o odzież)?
|
mam 3 pary butow z New Looka- jedna taka sobie, ale dwie pozostale sa boskie nogi nie bola i super wygladaja z ciuchow tez mam duzo i jestem bardzo zadowolona poki co jedna kurtka mi nie podeszla ale reszta super jakosciowo mi sie podobaja tylko, ze mam glownie rzeczy, ktorych nie widzialam w ich salonie w zlotych tarasach- tam widzialam takie malo ciekawe mam taka marynarke luzna z przodu z takim opadajacym materialem swietna jest i spodnice, kurtki i spodenki ogolnie polecam
Cytat:
Napisane przez majade
Nie płakaj, może się zagoi?? czego i sobie życzę
Glinki - oł jes jes! Super, też lubię
Z tym helikopterem i Wrocławiem Dim to uważaj, bardzo Cię proszę. Mieszkam tuż pod miejscem, w którym samoloty zaczynają podchodzić do lądowania i już mam lęki wystarczające 
|
ja wyczuwam wrodzony talent co do helikopterow i samolotow! na pewno jakos wyladuje chociaz czuje tez, ze moge mnie Truskawkowa Sila ciagnac do Ciebie
Cytat:
Napisane przez majade
AAAA, Dimiti to po prostu tekst miesiąca: Garażyk - siuram po nogach po prostu 
A krzyżyk, tak, to ma wpływ (a masz jakieś problemy z kręgosłupem na co dzień? Mój rehabilitant twierdzi, że to się baaardzo wiąże)
oo to może jeszcze nabędę? A gdzie będziesz szaleć? Ogólnie czy konkretnie? Męczą mnie CH i zawsze oblatuję swoje ulubione 2-3 sklepy i uciekam.
poka poka
Zapisuję się w takim razie na szczegółową relację z Lushów, może następnym rzutem coś wezmę?
|

nie no nie mam w sumie nigdy mnie nawet kregoslup nie bolal i przed okresem te krzyze tez nie az tak jak teraz:/ dzisiaj juz lepiej, ale przez 3 dni to byla tragedia! ani siedziec, ani lezec :/
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19246858]A przez Wroclaw?[/QUOTE]
do Wroclawia mam ze 4h ale nie patrzylam jaka droga bedzie przez Wroclaw bo to na mapce internetowej sprawdzalam ale autobusem to wszystko dluzej zejdzie pewnie
tylko, ze u mnie w czerwcu bedzie teraz cieniutko:/ 06 mam w krakowie egzamin ustny. 12stego mam reszte czesci wiec siedze od 9-14
a od 20 sesja i dopiero tak po bym wolala jechac no ale jak sie nie uda to moze cos sie wymysli
|
|
|